NIKOLAJUS GUSEVAS: DALYVAUTI TOKIUOSE DEBATUOSE NEMATAU PRASMĖS

0
54
gusevas

Rinkėjai su mano rinkimine programa yra gerai susipažinę, pastaruoju metu aš dalyvavau įvairiuose susitikimuose, kuriuose išdėsčiau Zarasų krašto vystymosi viziją ir plėtros kryptis, kalbėjome apie kokius darbus, planus kuriuos nuveiksime per visą kadencijos laikotarpį, aptarėme ir pačius svarbiausius ir pirmaeilius uždavinius. Bendruomenei, visiems žmonėms aktualiausius klausimus pristačiau ankstesniuose debatuose. Aš žmonėms atsakiau į visus pateiktus klausimus.

Kovo 13 –ąją dieną į atvirus debatus, kurie vyks Zarasų viešojoje bibliotekoje, kviečiami abu kandidatai į merus.

Visada malonu ir norsi pabendrauti su rinkėjais, išgirsti jų nuomonę, padėti jiems išspręsti iškilusias problemas gyvenime. Man labai gaila, bet šiuose debatuose nedalyvausiu, kadangi jau tampa žinoma, jog šiame renginyje rengiamasi nesiaiškinti kandidatų platformos, nesustiprinti rinkėjų ir politikų dialogą, o apdrabstyti jį purvu ar apšmeižti. Tokiuose debatuose aš tikrai nematau prasmės dalyvauti.

Aš išaugau darnioje šeimoje, kur labiausiai buvo vertinamas sąžiningas darbas, pagarba žmonėms, skiepijama vidinė kultūra. Man visada buvo svetimos apkalbos, šmeižtai ir oponentų menkinimas ir jų žeminimas. Nedalyvavau ir nedalyvausiu purvo akcijose, kurių metu šmeižtas ir melas nustelbia politinę kultūrą.

Diskusijose aš dalyvauju ir ateityje dalyvausiu su Zarasų krašto žmonėmis, bendruomenėmis. Aš visada atviras žmonėms ir sąžiningai diskusijai.

Kandidatas į Zarasų rajono savivaldybės merus Nikolajus Gusevas

Politinė reklama bus apmokėta iš LSDP Zarasų skyriaus politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 19/03/13/01

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite