DRĄSIAI RINKITĖS PERMAINAS ZARASŲ RAJONE

0
30
IMG 8670

Mieli Zarasų rajono žmonės, nuoširdžiai dėkoju už Jūsų palaikymą, pasitikėjimą ir išreikštus lūkesčius, kurie mane dar labiau motyvuoja. Noriu tapti Jūsų meru ir Jūsų padedamas aktyviai dirbti rajono bei jo gyventojų gerovės labui.

Šie rinkimai ir kartų lūžis. Dėkoju į antrąjį savivaldos rinkimų turą kartu einantiems Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio bei Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos Zarasų skyrių, visuomeninių rinkimų komitetų ,,Kurk Zarasams“, ,,Už Zarasų krašto ateitį“ ir ,,Vieningi Zarasai“ atstovams už paramą ir rinkėjų motyvaciją. Neabejoju, kad kartu mes galime kur kas daugiau, negu mano mus vertinantys oponentai: tęsti pradėtus naudingus Zarasų rajonui darbus ir įgyvendinti naujas proveržio iniciatyvas. Mes pasirengę padėti Jums išsivaduoti iš nevilties ir netikrumo.

Esu verslininkas ir manau žinau kas svarbu Zarasų rajono plėtrai bei jo ekonomikos augimui. Suprantu kaip svarbu gerinti kelių infrastruktūrą, švietimo, socialinių, sveikatos ir kultūros paslaugų lygį, tobulinti gyvenamąją aplinką, puoselėti rajono kultūros paveldą ir istorinę atmintį, kaip svarbu išgirsti bendruomenės narių pasiūlymus ir būti atskaitingu jiems. Pirmas mano kaip mero vizitas bus pas premjerą Saulių Skvernelį ir į Pramoninkų konfederaciją tartis dėl investicijų pritraukimo. Būtina keisti mūsų rajono įvaizdį, negalime visą laiką garsėti kaip korumpuotas ir nepotizmo užvaldytas rajonas. Investuotojai neinvestuos, jaunimas negrįš, kol nebus permainų.

Viena iš rajono sėkmės priemonių – pastovus bendravimas su čia gyvenančia bei šiandieną ir ateitį kuriančia bendruomene. Tik būdami atviri vieni kitiems išsklaidysime niekuo nepagrįstus mitus ir baimes. Ką galiu ir turiu atsakyti oponentams, kurie manimi gąsdina dar vieno pasirinkimo kryžkelėje stovinčius Zarasų rajono gyventojus? Niekada nesakiau, kad pradėsiu raganų medžioklę, masinį savų protegavimą bei įdarbinimą, imsiuosi uždarinėti rajono mokyklas. Tai pasakė kiti ir aš nesiimsiu atsakomybės už jų peržengtas elementaraus padorumo ribas.

Mielieji, jeigu esate už permainas, stabilumą, proveržį kovo 17-ąją palaikykite mane, KĘSTUTĮ STANKEVIČIŲ. Jeigu tai Jums nepriimtina – Jūs turite kitą pasirinkimą ir aš jį gerbsiu.

Pagarbiai

Kęstutis Stankevičius, kandidatas į Zarasų rajono savivaldybės merus

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio Zarasų skyriaus politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 19/03/14/03

{jcomments off}

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite