KULTŪROS CENTRUI DUSETŲ DAILĖS GALERIJAI PASKIRTA GERIAUSIO 2018 METŲ LIETUVOS KULTŪROS CENTRO PREMIJA

0
29
Kulturos centras DUSETU DAILES GALERIJA DSC08813

Kovo 7 d. Lietuvos Respublikos kultūros ministro Mindaugo Kvietkausko įsakymu paskirtos premijos geriausiems 2018 metų kultūroms centrams. Antrosios kategorijos premija už puikią veiklą, sugebėjimą telkti bendruomenes kūrybai ir bendrai veiklai apdovanotas Kultūros centras Dusetų dailės galerija.

Kasmet Kultūros ministerija skiria tris skirtingų kategorijų premijas už pastarųjų penkerių metų aktyvią, kūrybingą ir novatorišką veiklą.

Geriausio metų kultūros centro konkurso komisija vertino, kaip puoselėjama etninė kultūra, mėgėjų menas, kuriant menines programas, plėtojant švietėjišką (edukacinę), pramoginę veiklą, ugdant bendruomenės kultūrinius poreikius, organizuojant profesionalaus meno sklaidą.

Kultūros centro Dusetų dailės galerijos informacija

Kultūros centro kolektyvas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite