KULTŪRYNOS ZARASUOSE

0
19
Kultūrynos Zarasuose 04

KULTŪRYNOS ZARASUOSE
Ilgai laukti ir labai smagūs užsiėmimai šeimoms ir vaikams iki 13 m.

Vaikų teatriukas Zarasiukas, veda Rasa Juškėnienė

Pirmasis susitikimas kovo 22 d. 17.00 val. K. Donelaičio g. 5 – „ZaRasiukas“

5-7 metų vaikučiams (renkama 10 – 12 vaikų grupė)

Teatras – tai gyvenimo mokyklėlė. Užsiėmimų metu vaikai pažins save ir kitus, įgis pasitikėjimo savimi, drąsos, bendravimo įgūdžių, turės galimybę atskleisti savo kūrybinius gebėjimus. Improvizuosime, vaidinsime, šoksime, kursime ir tobulėsime drauge.

Vabaliukų šokiai, veda Inga Zakarauskienė

Pirmasis susitikimas kovo 27 d. 10.00 val., Zarasų kultūros centro diskotekų salėje

Mama+sūnus/dukra nuo 0 iki 1 metų

Geros nuotaikos ir energijos užtaisas visai dienai. Pabendrausim, pasportuosim ir pašoksime drauge. Su savimi galima atsinešti nešioklę ar vaikjuostę.

Šeimyninis baletas, veda Elžbieta Juškėnienė

Pirmasis susitikimas kovo 28 d. 18.00 val., Zarasų kultūros centro diskotekų salėje

Tėtis/Mama+sūnus/dukra nuo 3 iki 12 metų

Šokio pamokos dideliems ir mažiems. Susipažinsime su klasikiniu ir šiuolaikiniu šokiu. Bendrausime judesiu, atrasime improvizaciją, seksime pasakas. Dideli rodys pavyzdį vaikams, o mažieji parodys, kaip iš tikrųjų reikia šokti.

Mandolinos darželis, veda Gintaras Andrijauskas

Pirmasis susitikimas balandžio 10 d. 10.00 val. Zarasų „Lakštingalos” mokykloje

Darželinukams

Muzikiniai užsiėmimai vaikučiams, pirmoji pažintis su mandolina ir kitais instrumentais.

Pabiručių dainos, veda Rasa Lukošiūnaitė

Pirmasis susitikimas balandžio 29 d. 15.00 val. Zarasų vaikų dienos centre „Draugai“

Vaikams iki 13 m.

Dainuoti verta, nes: tai labai smagu ir naudinga. Dainuoti reikia, nes: tai gerina dikciją, kvėpavimą ir susikaupimą. Mes dainuosime, nes: tai suteiks naujų pojūčių ir tik gerų emocijų! Susitikimų metu susipažinsime su visiems gerai pažįstamu vokalo menu: muzikaliai, sportiškai ir kūrybiškai!

Šeimos folkloras, veda Rima Vitaitė, Diana Skvarčinskaitė

Pirmasis susitikimas balandžio 23 d. 10.00 val. Zarasų kultūros centro diskotekų salėje

Visai šeimai

Pasakos, lopšinės, žaidimai – visas mūsų tautos folkloro turtas, apie kurį turi žinoti kiekviena mama ir tėtis. Apie visa tai ir dar daugiau sužinosite čia.

Šios veiklos – tai Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro projekto „Meninės veiklos tikslinės auditorijos plėtra, organizuojant jaunų šeimų ir vaikų iki 13 m. kultūrinio ugdymo veiklas „Kultūrynos Zarasuose“ dalis. Projektas iš dalies finansuojamas Lietuvos kultūros tarybos ir Lietuvos Respublikos kultūros ministerijos.

Kultūrynos Zarasuose 07

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite