SNIEGUOTOS LENKTYNĖS

0
31
Snieguotos web

Kovo 22 d. 17 val. Zarasų kultūros centre

Animacinė nuotykių komedija

Snieguotos lenktynės

Vos tik pasninga mažas kalnų kaimelis tampa tikra lenktynių rogutėmis trasa, kurioje savo jėgas nori išbandyti visi vaikai. Lenktynių sumanytojas Frankis – „Keturios akys“ apie tokią trasą svajojo visus metus ir pagaliau jo svajonė išsipildė! Sniego žaidynėms pasiruošta, visos detalės apgalvotos iki smulkmenų, bet… kokios lenktynės be rimtų priešininkų? Frankio ir jo bičiulių priešininkais tampa kaimelio naujokai Zakas ir jo greitoji pusseserė Čiarli, kurie bet kokia kaina nori laimėti ir…griebiasi apgaulės. Frankio komandos rogutės sulūžta likus vos keliems metrams iki finišo linijos. Protingosios „Keturios akys“ įtaria naujokų klastą. Tiesa turi išaiškėti! Skubiai reikia naujos lenktynių trasos ir naujų lenktynių! Šį kartą viskas kitaip, nauja Frankio trasa, nauji, pavojingi posūkiai ir siurprizai nesąžiningiems priešininkams! Kas laimės dabar?

Nuotaikinga, žiemiškai sportiška ir pamokanti animacinė istorija visai šeimai kinuose jau vasario 22 dieną!

Filmas dubliuotas lietuviškai ir be subtitrų.

REŽISIERIUS: Benoît Godbout

Bilieto kaina 4 eur.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite