KREIPKITĖS NEKILNOJAMOJO TURTO KLAUSIMAIS

0
167
Adomus biuras

Nekilnojamojo turto paslaugų centras ADOMUS teikia profesionalią pagalbą perkant, parduodant, išnuomojant ar išsinuomojant įvairų nekilnojamąjį turtą: butus, namus, sodus, sodybas, žemės ar miško sklypus, komercinės paskirties patalpas ir kt.

ADOMUS privalumas – NEMOKAMOS pirminės konsultacijos! Nekilnojamąjį turtą norinčiam parduoti jo savininkui pakanka tik pasirašyti tarpininkavimo sutartį, o nutraukus sutartį arba pasibaigus jos galiojimui, savininkas nepatirs jokių finansinių nuostolių. Komisinis mokestis taikomas tik įvykus turto pardavimo – pirkimo sandoriui.

ADOMUS NT specialistų – partnerių komanda taip pat suteiks teisines konsultacijas, rūpestingai parengs visus turto pardavimui ir pirkimui reikalingus dokumentus, preliminariąsias pirkimo – pardavimo sutartis, surinks visas turto pardavimui reikalingas pažymas ir dokumentus, organizuos turto apžiūras. Čia visada gausite profesionalią konsultaciją ir pasiūlymą dėl nekilnojamojo turto vertinimo, energinio pastatų sertifikavimo, žemės sklypų paskirties keitimo ir kitais nekilnojamojo turto klausimais.

Nekilnojamo turto agentūros savininkas ir vadovas Ernestas Jurevičius yra nekilnojamojo turto brokeris, turintis daugiau nei 15 metų patirtį nekilnojamojo turto verslo srityje.

Taip pat, ADOMUS partneriai, matininkų įmonė UAB „Jiregma“, kokybiškai atliks žemės sklypų kadastrinius matavimus, kadastro duomenų atnaujinimą, žemės sklypų ribų atstatymą, miško ribinių linijų nužymėjimą, statinių inventorizacijas, kitus kadastrinių matavimų darbus. Matavimus atlieka licencijuotas matininkas Irmantas Bivainis.

Jeigu iškilo klausimų dėl nekilnojamojo turto ar sudomino aukščiau pateikta informacija – kreipkitės telefonu 8~647 04060, apsilankykite internetinėje svetainėje www.adomus.lt, arba užeikite į ADOMUS biurą, įsikūrusį Savanorių g. 6-2, Zarasuose (Jūsų patogumui rekomenduotume dėl susitikimo laiko tartis iš anksto nurodytu telefonu).

Ernestas foto

Nekilnojamo turto agentūros savininkas ir vadovas Ernestas Jurevičius

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite