ŽENGĖ PIRMĄ MOKYMŲ ŽINGSNĮ

0
18
image1

Utenos apskrities futbolo federacijoje prasidėjo mokymai būsimiems regiono techniniams vadovams.

Baigiantis 2018-iems metams UAFF pasirašė trejų metų bendradarbiavimo sutartį su vienu geriausiu šalies futbolo specialistu Aurelijumi Skarbaliumi. Buvo sutarta, kad visi vaikus ugdantys UAFF nariai galės naudotis „Auri-Dohm“ vaikų treniravimo metodika, o treneriai – dalyvauti mokymuose bei seminaruose.

Sausio mėnesį susitikime su UAFF vaikų futbolo treneriais A. Skarbalius pristatė „Auri-Dohm“ vaikų treniravimo sistemą, o kovo 21 d. Utenoje vyko techniniai mokymai būsimiems regiono techniniams vadovams, kuriuos vedė „Stats4sport“ direktorius Marius Babravičius.

Į mokymus susirinko Utenos regiono futbolo organizacijų atstovai iš Utenos, Rokiškio, Anykščių, Zarasų, Visagino, Molėtų. „Šiandien vykę techniniai mokymai – žengtas pirmas žingsnis link metodologijos. Įspūdžiai tikrai geri, mokymų dalyviai atvyko pasiruošę, džiugu, kad visi visi atsivežė asmeninius kompiuterius, todėl labai produktyviai padirbėjome. Tikrai ne visada taip būna, – pastebėjo M. Babravičius. – Matosi, kad visiems į mokymus susirinkusiems žmonėms technologijos nesvetimos, visi labai greitai suprato sistemos niuansus. Pirmieji įspūdžiai iš Utenos regiono – tikrai geri. Treneriai motyvuoti, suinteresuoti mokytis ir dirbti.“

Būsimųjų apskrities techninių vadovų laukia dar 1-2 techniniai mokymai, po kurių jiems turėtų nekilti klausimų, kaip dirbti „Stats4sport“ platformoje ir naudotis jos įrankiais kasdienybėje. Taip pat vyks nuolatinės konsultacijos ir metodologiniai mokymai.

UAFF WEB logo

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite