VAIKAI SU KNYGOM AUGA

0
14
DSC0007

Balandžio 3-iąją Vaikų literatūros skyriuje vyko „Ryto rato“ laida. Tikriausiai visiems smalsu sužinoti kas joje dalyvavo ir kas vyko.

Laidos dalyviai – „Nykštukų“ grupės ugdytiniai, o vyko „Lakštingalos“ ugdytinių parodėlės „Vaikai su knygom auga“ atidarymas, skirtas Tarptautinei vaikų knygos dienai paminėti. Vedėja (pedagogė Ina Bardinskienė) klausinėjo vaikų ar jiems patinka bibliotekoje, ar prisimena neseniai vykusį susitikimą su Kake Make. Supažindino su švente – Tarptautine vaikų knygos diena. Pristatė Arno sukurtą „Daugiabučių knygą“, kurią autorius iliustravo ir tekste aprašė vaikams ypač svarbius dalykus, pavyzdžiui žaidimų aikštelę. Pakvietė vaikučius draugauti.

Darželinukai, paraginti pedagogių Rimos Vaickuvienės ir Rasos Jurevičienės, kvietė žiūrovus – Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos priešmokyklinės grupės vaikučius su pedagoge Daiva Šileikiene kartu pasilinksminti. Įsidrąsinę visi sukosi ratelyje dainuodami „Ritė bitė“, pasakas be galo, tapusias linksmomis dainelėmis.

Pašokę ratelyje vaikai žaidė žaislotekoje, vartė knygeles, žadėjo tėvelius ir draugus pakviesti pasigrožėti jų sukurtomis knygelėmis, pavasariškais darbeliais.
Bibliotekos lankytojus kviečiame parodėlę „Vaikai su knygom auga“ aplankyti iki gegužės 3 dienos.

Zina ČERNOVIENĖ,
Zarasų viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė
Nuotraukos Rasos JURŠIENĖS

 DSC0008

 DSC0013

 DSC0016

 DSC0032

 DSC0033

 DSC0050

 DSC0057

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite