LIONS KLUBO LABDARA ATKELIAVO Į ZARASUS

0
24
1aa

Panevėžio LIONS klubas perdavė Zarasų rajono socialinių paslaugų centrui iš Švedijos atgabentą neįgaliųjų kompensacinės technikos labdaros siuntą. Šią labdarą surinko Kalmaro (Švedija) LIONS klubas. Joje – 86 vienetai neįgaliųjų vėžimėlių, 25 tualetinės kėdės ir 19 vaikštynių. Gauta labdara labai geros kokybės, tvarkinga, sukomplektuota. LIONS klubo pagrindinis šūkis yra „Padėti žmonėms“ – tai jie daro iš visos širdies.

Ši paramą pasiekė Zarasų rajono socialinių paslaugų centrą tarpininkaujant Panevėžio miesto LIONS klubo nariui Rimantui Servai ir VšĮ Zarasų turizmo ir verslo informacijos centro direktorei Nijolei Elenai Šukštulienei.

Priimti labdaros į Zarasų rajono socialinių paslaugų centrą atvyko ir Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Jo dėka buvo apmokėtos paramos transportavimo išlaidos iš Panevėžio iki Zarasų. „Tikimės, kad perduoti daiktai pasitarnaus rajono likimo nuskriaustų žmonių gerovei, bus naudingi savarankiškai judėti negalintiems neįgaliesiems asmenims“, – sakė Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas.

Iškraunant ir sandėliuojant labdarą, šauniai darbavosi Zarasų rajono socialinių paslaugų centro darbuotojai ir paslaugų gavėjai. Geranoriškai prie krovos darbų sutiko padėti ir UAB „Zarasų komunalininkas“.

Džiugu, kad tik glaudus bendradarbiavimas žmonių labui duoda gerus vaisius. Gauta neįgaliųjų kompensacinė technika bus perduota neįgaliems ir sergantiems Zarasų rajono žmonėms. Zarasų rajono gyventojai kompensacinę techniką gauna iš Techninės pagalbos neįgaliesiems centro Utenos skyriaus, tačiau kartais reikia palaukti ir eilėje.
Zarasų rajono socialinių paslaugų centras dėkoja Kalmaro (Švedija) LIONS klubui, Panevėžio LIONS klubui ir visiems, kurių dėka labai reikalinga ir laukta labdara pasiekė Zarasus.

Valentina Paliūnienė
Zarasų rajono socialinių paslaugų centro
direktorė

Nuotraukose: Zarasus pasiekė LIONS klubo labdara.

Nijolės Šukštulienės ir Petro Ivanovo nuotraukos

1a

2

3

3a

4

5

6

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite