ZARASAI NUO PENKTADIENIO SKELBIA ŠILDYMO SEZONO PABAIGĄ

0
11
min news zrs 645 sildymas

Zarasuose nuo penktadienio (balandžio 19 d.) baigiamas šildymo sezonas. Sezono pabaiga skelbiama atsižvelgus į prognozuojamą oro temperatūrą ir sulaukus šiltesnių orų.

Nuo penktadienio šildymas bus išjungtas bendrojo ir ikimokyklinio ugdymo, asmens sveikatos priežiūros įstaigose, daugiabučiuose ir administraciniuose pastatuose. Daugiabučių namų gyventojai gali šildymą savo name išjungti ir anksčiau, kai dėl to bendrai sutaria dauguma namo gyventojų – bendrijos pirmininkui arba daugiabučio administratoriui tereikia apie priimtą sprendimą informuoti savo šilumos tiekėją.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite