UGNIAGESIAI GELBĖTOJAI KVIEČIA Į SVEČIUS

0
15
min news zrs 626 Panevezio PGV

Siekdama supažindinti Panevėžio regiono gyventojus su ugniagesių gelbėtojų veikla, Panevėžio priešgaisrinė gelbėjimo valdyba gegužės 1-5 dienomis organizuoja prevencinę akciją „Svečiuose pas ugniagesius“, skirtą Šv. Florijono – Ugniagesių globėjo dienai paminėti.

Kviečiame apsilankyti Panevėžio priešgaisrinėje gelbėjimo valdyboje, Ramygalos g. 14, Panevėžyje, bei valdybos padaliniuose: Anykščių, Biržų, Ignalinos, Kupiškio, Molėtų, Pasvalio, Rokiškio, Utenos, Visagino ir Zarasų priešgaisrinėse gelbėjimo tarnybose.

Visus besidominčius supažindinsime su ugniagesių gelbėtojų profesija, parodysime turimą gesinimo ir gelbėjimo techniką, pakviesime tapti savanoriais ugniagesiais, teiksime konsultacijas gaisrų prevencijos klausimais.

Gyventojai, norėdami gauti detalesnę informaciją apie organizuojamą akciją, gali skambinti į Panevėžio priešgaisrinę gelbėjimo valdybą telefonų numeriais (8 707) 69665, (8 707) 69684.

Kviečiame visus į svečius – apsilankyti, pamatyti, susipažinti.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite