MOTERŲ RALIO DALYVĖS IR ZARASIŠKĖS

0
30
IMG 6191

„Moterų ralis“ – tai įdomus ir nuotaikingas automobilių sporto renginys mūsų šalyje. Jis organizuojamas nuo 2015 metų. Tai analogo Lietuvoje ir Baltijos šalyse neturintis masiškiausias renginys „ant ratų“.

Šis ralis skirtas tik moterims. Nuo pat pradžių jis sulaukė didelio susidomėjimo ir gausaus dalyvių skaičiaus ir tapo vienu smagiausiu aktyvių moterų laisvalaikio renginiu. Kaip skelbia šio ralio organizatoriai, jis yra prieinamas kiekvienai vairuojančiai merginai ar moteriai. Jame gali dalyvauti šio sporto entuziastės be specialaus pasiruošimo.

Svarbiausia, į komandą pasikviesti bent vieną vairuojančią draugę! Visada kelių šimtų kilometrų maršrute ralio dalyvių laukia lankytini objektai, nuotaikingos užduotys bei specialios vairavimo rungtys. Šiomis dienomis vienintelis tokio tipo pramoginis –orientacinis automobilių sporto renginys prikaustė šio sporto mėgėjų dėmesį.

Įspūdingos šios automobilių lenktynės dar ir tuo, kad jų dalyvės pačios puošia automobilius, pačios sugalvoja ekipažui pavadinimą ir pasirenka stilių ir aprangą. Į „Moterų ralis 2019“ susirinko 376 ekipažai. Žymiai daugiau negu praėjusiais metais. Džiugu, kad šiemet šiame ralyje dalyvavo ir dvi zarasiškės. Zarasiškių ekipažas „JūMarVa“, kuriame dalyvavo Jūratė Mardosienė ir Valerija Mazūrienė, prizų neiškovojo, tačiau gerų emocijų, nuostabių įspūdžių, šiltų prisiminimų iš šių lenktynių atsivežė labai daug.

Šių zarasiškių dalyvavimą renginyje parėmė asmeniškai rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Už tai jo dalyvės jam labai dėkingos.

Jonas Petronis

IMG 6203

IMG 6210

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite