UTENOJE PAVOGĖ DUSETIŠKIO BMW

0
51
bmw

Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo Dusetų seniūnijos Maskvyčių kaimo gyventojo, gimusio 1988 metais, pareiškimą. Jame dusetiškis rašo, kad laikotarpiu nuo 2019 m. gegužės 4 d. 10.00 val. iki 2019 m. gegužės 5 d. 20.00 val. Utenoje, Aušros g. iš automobilių stovėjimo aikštelės pagrobtas jam priklausantis automobilis BMW 320, kuris buvo neužrakintas, su viduje paliktais transporto priemonės registracijos dokumentais, užvedimo rakteliais, pinigine, kurioje buvo Lietuvos Respublikos asmens tapatybės kortelė, vairuotojo pažymėjimas ir 150 eurų.

Automobilio vertė 200 eurų. Viso vyrui padaryta 350 eurų turtinė žala. Kaip informuojama Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėje, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl šios nusikalstamos veikos.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite