SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS DARBUOTOJAI SUTVARKĖ PAPLŪDIMĮ

0
25
IMG fa36e31e880071bc0a5b0b7b33b0b333 V

Daug rajono įmonių, įstaigų aktyviai dalyvavo pavasarinėje švaros akcijoje „DAROM 2019“. Kasmet aktyviai šioje akcijoje dalyvauja ir rajono Savivaldybės administracijos darbuotojai.

Jie šiemet švarinimo darbus atliko miesto paplūdimyje prie Zarasaičio ežero. Vieni lygino sportines aikšteles, kiti grėbė lapus ir rinko šiukšles, treti dažė sportinius, vaikų žaidimo įrenginius.

Grupė darbuotojų švarino paplūdimio įrenginius. Darbuotojų į akciją susirinko daug, tačiau darbo užteko visiems. Puikiai nusiteikę talkininkai pagražino zarasiškių gausiai lankomą ir mėgstamą paplūdimį, padėjo gamtai apsivalyti nuo šiukšlių, pasirūpinti daug švaresne ir sveikesne aplinka. Meras Nikolajus Gusevas padėkojo visiems, kurie dirbo ir stengėsi, kad Zarasuose būtų švaru, tvarkinga ir jauku.

Jonas Petronis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite