IŠMANI SENJORŲ KARTA

0
23
IMG 20190425 104234

Džiaugiamės drąsiais ir imliais Zarasų miesto senjorais, kurie nugalėjo savo baimes, drovumą ir Nacionalinės bibliotekų savaitės metu mokėsi kompiuterinio raštingumo pradmenų.

Mokymų metu dalyviai išmoko naudotis kompiuteriais, planšetėmis, naršyti išmaniuosiuose telefonuose. Mokėsi tvarkyti tekstus „Microsoft Office Word“ programa, kurti failus ir aplankus, atsisiųsti dokumentus, nuotraukas iš interneto. Dalyviai susikūrė el. paštą, pridėdami priedus, siuntė kolegoms el. laiškus, dalinosi nuorodomis. Dalyvių pageidavimu mokėmės siųsti CV, pildyti dokumentus pagal pateiktas formas, spausdinti.

Studentai prisipažino, kad mokytis naudotis internetu ir kitomis bendravimo priemonėmis verčia ne tik pats gyvenimas, noras neatsilikti nuo šiandienos, bet ir smalsumas.

Inesa DUMBRAVIENĖ,
Zarasų viešosios bibliotekos atstovė ryšiams su visuomene
Nuotraukos autorės

IMG 20190429 112548

IMG 20190430 112740

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite