POLICIJOS SUSITIKIMAI SU ZARASŲ RAJONO ABITURIENTAIS

0
28
60579898 433348567444045 2894295567905587200 n

Siekiant užtikrinti visuomenės saugumą, viešąją tvarką, nusikalstamų veikų ir administracinių teisės pažeidimų prevenciją „Paskutinio skambučio“ šventės metu, gegužės 20-21 dienomis Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnai susitiko su Antazavės Juozo Gruodžio gimnazijos, Dusetų Kazimiero Būgos gimnazijos, Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijos bei Zarasų profesinės mokyklos dvyliktokais.

Susitikimų metu daug dėmesio skirta viešosios tvarkos pažeidimų ir administracinės atsakomybės už šiuos pažeidimus klausimams. Taip pat buvo kalbama apie saugumą abiturientų šventės metu. Su Zarasų miesto abiturientais pokalbių metu buvo tariamasi ir derinamas maršrutas dėl saugaus tradicinės rytinės abiturientų automobilių kolonos važiavimo Zarasų mieste (gegužės 23-24 dienomis). Nutarta, jog prieš šį važiavimą policijos pareigūnai patikrins automobilių kolonos vairuotojų blaivumą bei jų turimą dokumentaciją. Todėl, Zarasų miesto gyventojus prašytume nenustebti išgirdus automobilių signalus ir pamačius spalvingą automobilių koloną miesto gatvėse – tai abiturientai žadina savo mokytojus.

Abiturientai buvo supažindinti ir su stojimo į Lietuvos policijos mokyklą bei Mykolo Romerio universitetą tvarka, reikalavimais, mokymosi sąlygomis, darbo policijoje iššūkiais, privalumais bei asmeninėmis savybėmis, reikalingomis policijos pareigūno profesijai.

Policijos pareigūnai abiturientams linki saugios „Paskutinio skambučio“ šventės bei kuo geriausios kloties brandos egzaminų sesijoje.

60607743 2424038894313637 575540851912998912 n

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite