O TEREIKĖJO PATILDYTI MUZIKĄ

0
21
polic

Kaip informuoja Utenos apskrities VPK, buvo gautas Utenos aps. VPK Zarasų r. PK RS vyr. tyrėjo tarnybinis pranešimas, kad 2019-06-22 vykdant tarnybines pareigas, kartu su Utenos aps. VPK Zarasų PK RS vyr. patruliu, su tarnybiniu automobiliu VW TRANSPORTER, apie 00.45 val. adresu Zarasai, Vilniaus g., Salos automobilių stovėjimo aikštelėje buvo pastebėta jaunimo grupė.

Privažiavus prie vieno iš asmens ir pareikalavus pritildyti muziką sklindančia iš automobilio, šis atsisakė tai padaryti ir pradėjo keiktis necenzūriniais žodžiais.

Vyras (g. 1994 m.) buvo įsisodintas į tarnybinio automobilio galą, jam nustatytas 2,09 prom. girtumas.

Asmeniui surašant administracinio pažeidimo protokolą, tarnybinio automobilio gale buvo išgirstas trenksmas. Sulaikymo patalpos galinėje sienoje pastebėti įtrūkimai. Įvykis užregistruotas.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite