LIETUVOS IR LATVIJOS VANDENS MOTOCIKLŲ ČEMPIONATO II-ASIS ETAPAS ZARASUOSE

0
44
1

Zarasuose liepos 13-14 dienomis pirmą kartą istorijoje vyks Lietuvos ir Latvijos vandens motociklų čempionatų antrasis etapas!

Informuojame, kad dėl sujungtų Lietuvos ir Latvijos čempionatų šiose varžybose keisis važiavimų kiekis. SKI klasėse bus du važiavimai šeštadienį ir apdovanojimai vakare, RUNABOUT klasėse bus vykdomi trys važiavimai (vienas šeštadienį ir du sekmadienį).

Prašymas atkreipti dėmesį į varžybų vietovės ir dalyvių parko planą. Dalyvių parkas yra skirtas tik vandens motociklams, kemperiams ir palapinėms. Dalyvių parkas nėra automobilių saugojimo aikštelė.

Lietuvos vandens motociklų sporto federacijos klubams „Getnord Motosport” , „Jetski Shop Team” , „Jetski Manija” , „Automoto Spindesys” , „Maxturas” , „Motobroliai” – bus suteiktos dalyvių parke palapinės 3x3m.

Varžybų metu draudžiama laikyti vandens motociklus su priekabomis vandenyje.

Iki susitikimo liepos 13-14 dienomis Zarasuose! Pažadame gerai praleistą laiką tiek sportininkams, tiek žiūrovams!

2

3

4

5

6

7

8

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite