„SODRA“ PASKELBĖ BIRŽELIO PENSIJŲ IR IŠMOKŲ MOKĖJIMO DATAS

0
81
sodra
„Sodra“ trečiadienį paskelbė pensijų ir išmokų mokėjimo datas 2023 metų birželio mėnesiui.

Kaip nurodoma pranešime, vaiko priežiūros išmokos bus išmokėtos birželio 15 d., nedarbo – birželio 20 d., vaiko išlaikymo – birželio 23 d., ilgalaikio darbo – per 10 darbo dienų nuo sprendimo priėmimo, ligos – per 17 d. d. nuo visų dokumentų ir duomenų pateikimo, motinystės – per 17 d. d. nuo visų dokumentų ir duomenų pateikimo, tėvystės – per 5 d. d. nuo tėvystės atostogų pabaigos.
 
Šalpos išmokos per kredito įstaigas išmokamos birželio 12 d., pristatymas į namus (Lietuvos pašto, „Bastaro“, „Rausido“) – birželio 10–26 d., o atsiimant Lietuvos pašte – birželio 10–26 d.
 
Pensijų anuitetai išmokami birželio 26 d.
 
„Sodra“ skelbia, kad pensijos per bankus bus išmokėtos birželio 8–12 dienomis, o atsiimant Lietuvos pašte arba pristatant į namus – birželio 10–26 dienomis.
 
Tiems, kam pensija pirmą kartą paskirta po 2012 m. vasario 29 d. ir gavėjai, kuriems pensijos 2011 m. gruodį arba 2012 m. rugsėjį mokėtos 27–28 dienomis išmokas turėtų gauti birželio 20 d. (Vilniaus, Kauno ir Šiaulių regionų gyventojai) ir birželio 21 d. (Klaipėdos, Marijampolės, Panevėžio, Alytaus, Mažeikių, Šilalės, Utenos regionų gyventojai).
 

ELTA (ELTA)
Kopijuoti, platinti, skelbti ELTA turinį be ELTA raštiško sutikimo draudžiama

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite