DĖMESIO: GALIMYBĖ JAUNIMUI NEMOKAMAI PERSIKVALIFIKUOTI!

0
17
naujienos viršeliui

Tau 18-29 m.? Esi darbingas, tačiau šiuo metu nedirbi, nesiverti individualia veikla ir neūkininkauji? O galbūt esi vaiko priežiūros iki 3 metų atostogose? Tuomet šis pasiūlymas būtent Tau!

Projektas „Persikvalifikuok“ (žemiau – platesnis aprašymas) septyniems Zarasų miesto ekonomiškai neaktyviems jaunuoliams* siūlo persikvalifikavimo (ar kvalifikacijos įgijimo) galimybę pagal neformalaus ugdymo programą (2-6 mėn.)!

Kodėl verta mokytis?
1. Padėsime išsirinkti mokymosi programą.
2. Apmokėsime mokslą.
3. Padėsime ieškoti darbo (arba savo individualios veiklos pradžios galimybių) pagal naujai įgytą profesiją.
4. Dirbsi mėgstamą darbą ir turėsi tam reikiamas žinias bei įgūdžius.

* – ekonomiškai neaktyvus jaunuolis – 18-29 m. asmuo, kuris nėra Užimtumo tarnyboje prie Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos registruotas kaip bedarbio statusą ar sustabdytą bedarbio statusą turintis asmuo ir kuris atitinka visas šias sąlygas:
1. yra darbingas;
2. nedirba pagal darbo sutartis ir darbo santykiams prilygintų teisinių santykių pagrindu;
3. nesiverčia individualia veikla;
4. neturi ūkininko statuso ar nėra ūkininko partneris, ar žemės ūkio veiklos subjektas ir (ar) yra atostogose vaikui prižiūrėti (iki vaikui sukaks 3 metai).

Persikvalifikavimo galimybė finansuojama iš Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšų bendrai finansuojamo projekto „Persikvalifikuok“ (projekto Nr. 08.06.1–ESFA-V-911-01-0016) ir prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo bei mažina esamą Zarasų miesto gyventojų socialinę atskirtį. Projektą inicijavo ir įgyvendina VšĮ „Sprendimų centras”.

Daugiau sužinok paskambinęs tel. 867567817.

prie naujienos teksto persikvalifikuok

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite