VSAT KVIEČIA RINKTIS PASIENIEČIO ĮVADINIO MOKYMO KURSUS

0
23
vsat

Rugsėjo 30 d. Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos (toliau – VSAT) Pasieniečių mokykloje bus organizuojami Pasieniečio įvadinio mokymo kursai. Turintieji aukštąjį universitetinį arba aukštąjį neuniversitetinį bei aukštesnįjį išsilavinimą ir nepriekaištingos reputacijos asmenys kviečiami rinktis šiuos mokymo kursus ir per 15 savaičių tapti pasieniečiais.

Norintieji mokytis šiuose kursuose ir gauti į juos siuntimus, dokumentus pateikti turi iki š. m. rugsėjo 1 d. el. paštu stok@vsat.vrm.lt.

Pretenduojantys į vidaus tarnybą asmenys prieš gaudami siuntimą į įvadinio mokymo kursus privalės pasitikrinti sveikatos būklę ir psichologinį tinkamumą vidaus tarnybai Vidaus reikalų ministerijos Medicinos centro Centrinėje medicinos ekspertizės komisijoje. Taip pat jiems reikės išlaikyti bendrojo fizinio pasirengimo įskaitą.

Į kursus priimti asmenys aprūpinami uniforma ir nemokamai apgyvendinami bendrabutyje. Išklausę teorinio mokymo kursą, atlikę praktinio mokymo programoje numatytas užduotis ir sėkmingai išlaikę egzaminus bei įskaitas, kursų dalyviai gaus įvadinio mokymo kursų baigimo pažymėjimus ir bus įdarbinami šiuose VSAT padaliniuose: Tverečiaus, Lavoriškių, Kenos, Padvarionių, Gintaro Žagunio pasienio užkardose ir Užsieniečių registracijos centre.

Daugiau informacijos rasite interneto tinklalapyje www.pasienietis.lt, skiltyje „ĮVADINIO MOKYMO KURSAI“

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite