LIETUVOS DISKGOLFO ČEMPIONU TAPO PARYŽIETIS LINAS STRELKAUSKAS

0
17
Atviras div

Praėjusį savaitgalį, rugpjūčio 17-18 dienomis, Zarasų rajone, seniausiame Lietuvoje Nedožinkos diskgolfo parke, įvyko XI-asis Lietuvos diskgolfo čempionatas su Prodigy Disc. Virš penkiasdešimt šio netradicinio, bet sparčiai populiarėjančio sporto mėgėjų kovojo keturiuose divizionuose – atvirajame, moterų, jaunimo (iki 15 m.) ir meistrų (40 m. amžiaus ir vyresnių).

Atvirajame divizione geriausią turnyro rezultatą pasiekė ir savo pirmąjį čempiono titulą iškovojo Linas Strelkauskas (Paryžiaus km., Jonavos raj.), įveikęs 2016 metų Lietuvos čempioną Mindaugą Pošių (Vilnius) ir net šešis kartus (2012-2015, 2017-2018) šį titulą laimėjusį Gabrielių Gricių (Vilnius).

Tarp moterų dominavimą pratęsė Mireta Jurgelevičiūtė (Šveicarija, Jonavos raj.), ketvirtąjį Lietuvos čempionės vardą pridėjusi prie prieš mėnesį apginto Lietuvos Taurės laimėtojos titulo. Antrą vietą užėmė Svetlana Kobec (Vilnius), o trečiąją – Ieva Navickaitė (Nedožinka, Zarasų raj.).

Meistrų divizione čempionu tapo Raimondas Mikalkėnas (Kaunas), sidabras teko Miroslavui Jurgelevičiui (Šveicarija, Jonavos raj.), bronza – Tadui Ūseliui (Vilnius).

Jaunimo divizione Lietuvos čempionu tapo Motiejus Navickas (Nedožinka, Zarasų raj.), įveikęs titulą gynusį Vėją Ūselį (Vilnius) ir trečią vietą pasidalinusius jaunesnįjį brolį Vasarį Navicką bei Rojų Dainį (Zarasų raj.).

Iš karto po čempionato visų divizionų čempionai – L. Strelkauskas, M. Jurgelevičiūtė, R. Mikalkėnas, ir M. Navickas, taip pat G. Gricius ir M. Jurgelevičius išvyko į Pasaulio komandinį čempionatą, kuris rugpjūčio 21-25 dienomis vyks Alutagusėje (Estija).

Išsamūs rezultatai https://discgolfmetrix.com/1014889

FPO

Linas

Motiejus meta

MP40

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite