DIDŽIAUSIAS DĖMESYS MAŽIAUSIAI RAJONO MOKYKLAI

0
20
IMG 5985

Toli toli, ten, kur kasmet gražiausiomis puokštėmis pasidabina medžiai, kur virš pievų kyla pilkšvas rūkas ir krinta rugpjūčio žvaigždės – yra didelė didelė šalis. Stebuklinga šalis. Jos nerasite nė viename pasaulio Žemėlapyje. Apie ją nerasite nė vienoje, net protingiausių mokslininkų parašytoje knygoje. Keista? Tačiau keisčiausia, kad šioje šalyje mes esame buvęs kiekvienas. Tai Mokslo ir Žinių pasaulis.

Zarasų rajone – Turmanto pagrindinė mokykla mažiausia. Tačiau šiandien čia neeilinė Šventė – neeilinis Rugsėjis: mūsų mokyklą pasirinko ir į šventę atvyko Pirmoji šalies ponia –Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos žmona Diana NAUSĖDIENE. Ji ragino vaikus sugalvoti svajonę ir visada jos siekti… Svajonės – tai mūsų sielos varikliai, jie suteikia sparnus ir skatina kilti aukštyn… Visiems mokyklos mokiniams ir mokytojams dovanojo LR Prezidento nuotrauką su autografu. Kartu su Gerb. p.Diana Nausėdiene atvyko Lietuvos Respublikos Prezidento patarėja Regina Statkuvienė.

Mokyklos direktorė Nina Domackienė ne tik sveikino visus susirinkusius pradėjus Naujuosius mokslo metus, ji trumpai apibūdino šiandieninę mūsų mokyklą.

LR Seimo nario Algimanto Dumbravos sveikinimą perskaitė jo padėjėja Regina Račkauskienė.

Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas – buvęs mūsų kolega, linkėjo kantrybės, ištvermės, kūrybiškumo.

Zarasų rajono savivaldybės tarybos narys Ignas Zavadskas džiaugėsi aktyvia Turmanto mokyklos mokytojų komanda, linkėdamas mokytojams ištvermės, o mokiniams siekti ne tik savo tikslų, bet ir mokytis verslumo…

Mes visada džiaugiamės, kad turime savo Mokyklą – Šalį, kurioje tiek daug gėrio ir šviesos. Mes mokame džiaugtis ne tik mokinių laimėjimais – džiaugiamės matydami, kaip auga Žmogus – kaip tvirtėja sparnai, kaip jis ruošiasi kilti… Ir nors mūsų mokykla – mažiausia rajone, tačiau visus mokslo metus džiugino gražiais mokinių pasiekimais… Kad Mokslo ir Žinių šalyje augtų Pažinimo Medelis – šiandien klevelį pasodinome savo mokyklos kieme. Tai ne tik Rugsėjo šventės, bet ir Pirmosios šalies ponios – Lietuvos Respublikos Prezidento Gitano Nausėdos žmonos Dianos NAUSĖDIENĖS vizito simbolis.

Giedrė MIČIŪNIENĖ
Nuotraukos Gintauto ANTANAVIČIAUS

IMG 6086 2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite