VIBRATORIŲ TIPAI PAGAL JŪSŲ ZODIAKO ŽENKLĄ

0
84
Zodiakas

Šiomis dienomis sekso žaislų pramonė sėkmingai auga ir vystosi, dėl ko šių prekių pasirinkimas tapo tiesiog milžiniškas. Ne išimtis ir vibratoriai. Skirtingų jų rūšių yra tikra aibė, tad ieškojimas sau tinkamiausio vibratoriaus iš malonaus užsiėmimo gali tapti gana varginanti užduotis. Vieni ieško tokio žaisliuko, kuris būtų tinkamiausias solo žaidimams, kiti – vibratoriaus, kurį būtų galima panaudoti ir poros seksualiniame gyvenime.

Kiekvieno žmogaus poreikiai labai skirtingi, todėl pasiklysti juose tikrai nesunku. Tad, kad rinkimosi procesas būtų lengvesnis ir žymiai labiau džiuginantis, pažvelkime į visiškai kitokį šių sekso žaisliukų išsirinkimo būdą – vibratoriai pagal jūsų zodiako ženklą. Įdomu? Šiame straipsnyje sužinosite, koks vibratorius yra tinkamiausias kiekvienam zodiako ženklui pagal tam tikras jo savybes. Galbūt tai, kas jus domina, žvaigždžių akimis jums visai netinka. O galbūt tai, kas niekada nekrito į akį palaipsniui suteiks itin galingus malonumus?

Avinas
Turbūt ne paslaptis, jog pagrindinis šio zodiako ženklo atstovų bruožas – smalsumas ir nuolatinis noras išbandyti kažką naujo. Jie itin mėgsta būti žingsniu priekyje bei su viskuo susipažinti pirmieji. Būtent dėl šių savybių Avinams puikiai tiks išmanieji vibratoriai. Tai žaisliukai, sukėlę perversmą vibratorių rinkoje dėl savo naujų funkcijų ir galimo valdymo išmaniajame telefone esančia programėle. O kas svarbiausia – išmanieji vibratoriai tinkami naudoti tiek porai, tiek pačiam.

Jautis
Jaučiai – tikri darboholikai! Jie gali dirbti be pertraukų ištisus metus ir dėl to visai nesiskųsti. Tačiau kartais reikia ir atsipalaiduoti bei pamiršti kasdienius rūpesčius. Tai padaryti, be jokios abejonės, padės klasikiniai vibratoriai, nuo seno žinomi kaip viena geriausių priemonių malonumui pasiekti. Skirtingi vibracijos lygiai, švelnios, odą primenančios medžiagos leis mėgautis naujais potyriais, dėl kurių tikrai nesigailėsite!

Dvyniai
Dvyniai, kaip ir pridera šio ženklo atstovams, gerai žinomi dėl savo įvairiapusiškumo. Dėl to šie žmonės dažnai mėgsta užsiimti daugybe skirtingų veiklų vienu metu. Kokį vibratorių jiems rinktis? Puikus pasirinkimas būtų masažuokliai – daugiafunkciai, vibruojantys įrenginiai, sukurti mažinti raumenų skausmą bei stimuliuoti erogenines zonas. Tai ypač patogu, kadangi juos galima naudoti tiek masažui, tiek erotiniams žaidimams su partneriu ar partnere.

Vėžys
Šie zodiako ženklo atstovai galėtų padaryti viską dėl savo antrosios pusės. Jiems labai svarbu turėti šeimą ir vietą, kurioje būtų nuolat laukiami. Tad, jei gimėte po Vėžio zodiako ženklu, pamėginkite vibratorius – klitorio stimuliatorius. Tai bus puikus įrankis pamaloninti savo partnerę ir suteikti jai nepamirštamus potyrius. Tuo tarpu, jei esate moteris ir norite nustebinti savo vyrą, naudodama šį vibratorių taip pat galėsite stimuliuoti jo erogenines zonas. Tokie žaidimai itin tiks jaudinančiai preliudijai!

Liūtas
Viena geriausių Liūtų savybių – jie nepriekaištingai moka planuoti savo laiką. Tai reiškia, jog šie žmonės puikiai suderina ir darbą, ir laiką su šeima, ir malonumus. Jie itin gerai vertina save, todėl kartais gali atrodyti šiek tiek arogantiški. Tad nustebinti Liūtui idealiai tiks G-taško vibratoriai. Šie sekso žaisliukai nuo įprastų vibratorių skiriasi tuo, jog turi kiek lenktą specialią galvutę, stimuliuojančią G tašką. Įsigijus vieną jų, iš karto pastebėsite rezultatus – atmosfera bus žymiai karštesnė, orgazmas – stipresnis.

Mergelės
Šis zodiako ženklas gerai žinomas dėl savo pastovumo ir kuklumo. Kartais dėl šių savybių tokie žmonės gali būti laikomi šaltais ar itin pastoviais. Visgi, savo partneriams (-ėms) jie itin ištikimi. Tad, ar yra koks žaisliukas, kuris idealiai tiktų Mergelei? Atsakymas – tikrai taip, tai – mini vibratoriai! Jie pasižymi elegantišku dizainu ir yra daug mažesni nei įprasti vibratoriai, todėl tikrai patiks net ir pačioms kukliausioms Mergelėms.

Svarstyklės
Puikiu humoru jausmu, švelnumu ir įgimtu žavesiu apdovanotos Svarstyklės yra tikrų tikriausios flirto meistrės. Šie žmonės nemėgsta banalių dalykų, tad atrasti tai, kas jiems patiktų gali būti kiek sudėtinga užduotis. Kaip bebūtų, https://www.fantazijos.lt/vibratoriai turi, ką pasiūlyti. Vibruojančios kelnaitės – diskretiški apatiniai, suteikiantys galimybę mėgautis orgazmu bet kur ir bet kada. Jų pagalba flirtas taps dar malonesnis!

Skorpionas
Kone vienu aistringiausių zodiako ženklų laikomas ne kas kitas, o Skorpionas. Aistra nuo jų neatsiejama tiek kasdieniniame, tiek seksualiniame gyvenime. Rodos, viską lovoje jau išbandžiusius Skorpionus vis dar galima nustebinti, į meilės žaidimus įtraukus analinius vibratorius. Tai garantuos naujus potyrius bei sužadins dar didesnę, laukinę aistrą!

Šaulys
Visuomet pasirengę nuotykiams, atviri, optimistai – taip būtų galima apibūdinti šį zodiako ženklą. Šiauliams, itin mėgstantiems įvairovę, geras pasirinkimas būtų diskretiški vibratoriai. Jų formų yra pačių įvairiausių, pradedant lūpdažio ir baigiant makiažo šepetėlio formomis. Žaisliukai užmaskuoti taip, kad juos būtų galima naudoti bet kur ir bet kada. Ar esate pasiruošę dar vienam nuotykiui?

Ožiaragiai
Atkaklus ir ryžtingas zodiako ženklas. Šie žmonės nėra itin romantiški, tad vibratorių rekomenduojama būtų rinktis iš tikroviškų vibratorių tipo. Natūralaus penio formos žaislai sukurti tiems, kas nori itin realių pojūčių. Jų įvairovė išties didelė, tad galima išsirinkti tokį vyrišką pasididžiavimą, apie kokį svajojote jau seniai.

Vandeniai
Yra itin talentingi gauti tai, ko nori. Būtent dėl to šiems zodiako ženklo atstovams būtų pravartu turėti tokį žaisliuką, kurį galėtų panaudoti, aistrai užklupus. Ir visai nesvarbu, ar Vandenis vienas, ar jis kartu su partneriu. Rabbit tipo vibratoriai užtikrintai suteiks didžiausią malonumą kiekvieną kartą, kai jį paimsite į rankas!

Žuvys
Paslaptingos ir svajingos – tokios yra Žuvys. Šiems žmonėms itin patinka mėgautis jais supančiais malonumais bei jie nuolat trokšta naujų potyrių, tad vibratorius, skirtas Žuvų ženklo atstovams, turėtų tai ypač gerai suderinti. Išbandykite dvigubą vibratorių, kuris garantuos naują, nepamirštamą patirtį, nukeliančią jus į aistringą fantazijų pasaulį.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite