KVIEČIAME DALYVAUTI NEFORMALIOJO VAIKŲ ŠVIETIMO PROGRAMŲ UŽSIĖMIMUOSE

0
16
atsisiųsti

Kviečiame pradinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo programose besimokančius mokinius registruotis į neformaliojo vaikų švietimo užsiėmimus, kurie bus vykdomi 2019 m. spalio 1- gruodžio 31 d. Zarasų viešosios bibliotekos Dusetų K. Būgos ir Avilių padaliniuose. Registruodamiesi į patikusią Jums programą, turėsite pasirašyti sutartį su biblioteka, apie tai Jus informuos programos vadovas. Tuo pačiu metu mokinys gali dalyvauti tik vienoje programoje.

Neformaliojo vaikų švietimo programa „Informacinės medžiagos pateikimas panaudojant kompiuterinės grafikos programas“.

Užsiėmimų metu dalyviai mokysis panaudoti grafinius vaizdus informacinės medžiagos pagyvinimui ir informatyvumo padidinimui. Kompiuterinė grafika naudojama kuriant įvairią informacinę medžiagą – vizitines korteles, lankstinukus, maketuojant laikraštį.

Dalyvaudami šioje programoje mokiniai įgis dalykinių informacinių technologijų bei iniciatyvumo ir kūrybingumo kompetencijų.

Kviečiami dalyvauti vaikai nuo 11 iki 15 metų. Užsiėmimai vyks 2019 m. spalio-gruodžio mėnesiais. Zarasų viešosios bibliotekos Dusetų Kazimiero Būgos struktūriniame padalinyje, Vytauto g. 56, Dusetos, Zarasų r. Programos vadovė mokytoja Aldona Žiliukienė, telefonas 8 614 59875

Neformaliojo vaikų švietimo programa „Vaikų meno studija „SAULĖ““

Programos esmė vaikų užimtumas ir turiningas laisvalaikio leidimas, kryptingas literatūrinis-meninis ugdymas. Daug dėmesio bus skiriama vaikų amžių ir gebėjimus atitinkančiam literatūriniam-meniniam ugdymui, kurs lėles stalo teatrui. Vaikai bus mokomi laisvai jaustis scenoje, prieš auditoriją. Mokysis pagarbos ir tolerancijos.

Programoje kviečiami dalyvauti 6 – 18 metų amžiaus vaikai. Užsiėmimai vyks 2019 spalio – gruodžio mėnesiais Zarasų viešosios bibliotekos Avilių struktūriniame padalinyje (Akmens g. 8, Avilių II k.) Programos vadovė mokytoja Jolanta Andrijauskienė, telefonas 8 610 33421

Zarasų viešosios bibliotekos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite