KINO FILMAS „VESTUVĖS“

0
26
Vestuves WEB

Jei jums patiko ,,Mano didelės storos graikiškos vestuvės” ir ,,Laimės, sveikatos”, jei ruošiatės tuoktis arba jau esat susituokę, šį filmą žiūrėti lėksite strimgalviais. Zarasų kultūros centre, rugsėjo 10 d., 18:00 val.

Vos keletą mėnesių pažįstami Laura (akt. Dovilė Kundrotaitė) ir Edgaras (akt. Džiugas Gvozdzinskas) ruošiasi vestuvėms, tačiau kiekvienas kitaip, nes yra iš skirtingų visuomenės sluoksnių. Vestuvių labiausiai reikia Lauros tėvui Oskarui (akt. Vytautas Kaniušonis), suktam ir korumpuotam politikui, siekiančiam pritraukti dėmesį ir susirinkti ,,padorumo” taškų – leisti dukrai tekėti už paprasto berno. Tuo tarpu jauniesiems norisi spjauti į viską ir bėgti kur akys mato. Jų planas, deja, neišdega, nes skirtingų socialinių sluoksnių šeimos, vos susitikusios, ima konfliktuoti ir jauniesiems tenka gesinti kaistančią atmosferą. Įsisiūbuojančiame vestuvių chaose užsimezga Lauros jaunesnės sesers (akt. Greta Petrovskytė) ir Edgaro brolio (akt. Laurynas Jurgelis) meilė, o vyresnė sesuo (akt. Gabrielė Ladygaitė) skandina savo vienatvės liūdesį šampane. Susibičiuliavę jaunųjų seneliai, norėdami pakarti piršlį (akt. Giedrius Savickas), ,,užsuka” kriminalą, o patys jaunieji, įtraukti šventės šurmulio, šokių, žaidimų ir tėvų konflikto, staiga suvokia, kad beveik nepažįsta vienas kito.

Tai kaip čia su ta meile? Ar meilė nugalės karštų lietuviškų vestuvių siaubą – pamatysite filme.

Filmas lietuvių kalba, be subtitrų.

Režisierius: Vygantas Bachmackij
Scenarijus: Matas Vildžius, Vygantas Bachmackij

Prodiuseriai: Stasys Baltakis, Rokas Petrauskas

Aktoriai: Dovilė Kundrotaitė („Pelėdų kalnas“), Vytautas Kaniušonis („Lošėjas“, „Izaokas“), Giedrius Savickas („Trys milijonai eurų“, „Melagiai“), Darius Meškauskas („Ekskursantė“, „Išgyventi vasarą“), Marius Repšys („Šventasis“, „Redirected“),
Žanras: Komedija

Sukurta: Lietuva

Kino teatruose nuo: 09.08.2019

Trukmė: 1h 40 min

Cenzas: Žiūrovams nuo 16 metų

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite