KVIEČIAME Į JAUNŲJŲ SKULPTORIŲ OBJEKTŲ, INSTALIACIJŲ, SKULPTŪROS, VIDEO PROJEKTO PRISTATYMĄ

0
28
plakatas spaudai zarasai spaudai

Zarasų viešoji biblioteka, „Kūrybinės idėjos“ ir tęstinio jau dešimtojo projekto „GURRRGUTIS 8/9“ kuratorė Regina Šimulynienė organizuoja 2019 m. rugsėjo 17 d. (antradienį) 16 val. bibliotekos galerijoje jaunųjų skulptorių objektų, instaliacijų, skulptūros projekto pristatymą.

Šis projektas skirtas skatinti jaunų talentingų menininkų kūrybinę veiklą, jos rezultatų sklaidą regionuose, palaikyti jų menines iniciatyvas ieškant naujų plastinės išraiškos formų, panaudojant įvairias medžiagas, užtikrinti atlygį autoriams už dalyvavimą projekte. Projekto dalyviai – Jonas Aničas, Marius Bumbulis, Dalius Drėgva (1989-2019), Martynas Gaubas, Matas Janušonis, Tauras Kensminas, Laurynas Skeisgiela, Rusnė Šimulynaitė. Taip pat šiuo projektu bus paminėtas skulptoriaus nespėjusio sudalyvauti projekte Daliaus Drėgvos atminimas.

Projekto autoriai laisvai rinkosi išraiškos formas, medžiagas, temą. Vienintelis reikalavimas aukštas profesinis lygis.

Renginio metu bus pristatyta plakato ekspozicija Autorių teisių ir gretutinių teisių apsaugos tema. Kaip ir iš ko išgyvena menininkai. Plakato parodos dalyviai – jauni dizaineriai ir grafikai.

Zarasų viešosios bibliotekos informacija.

Organizatorius

ki
Všį Kūrybinės idėjos
www.kurybinesidejos.com

Projekto rėmėjas
Lietuvos kultūros taryba,
Kūrybinės veiklos, autorių teisių
ir gretutinių teisių apsaugos programa.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite