BALTIC TECHNO SHOW ON AIR

0
23
btoa

Rugsėjo 19 – 21 d. Zarasų profesinės mokyklos praktinio mokymo centre („Elinge“) vyks dj, garso ir šviesų operatorių (ne profesionalų, pradedančiųjų) kursai, kuriuos ves VŠĮ „Džiazo galerija” ekspertai. Kursų metu sužinosite apie renginių organizavimą, techninį aptarnavimą, prisiliesite prie garso ir šviesos technikos, išbandysite praktiškai visus pasiruošimo renginiui darbus. Kursų rezultatas – rugsėjo 21 d. 20:00 val. ant Laukesos ežero organizuojamas garso ir šviesų šou – BALTIC TECHNO SHOW ON AIR. Norinčius dalyvauti kviečiame registruotis el. paštu aleksandra.pulokiene@gmail.com (nurodyti vardą, pavardę, amžių ir vieną motyvacinį sakinį, kodėl norite dalyvauti) arba telefonu +37067117179 iki rugsėjo 16 d. Kursai nemokami (seminarai, praktiniai užsiėmimai, apgyvendinimas, maitinimas). Dalyvių skaičius ribotas.

Šie kursai – tai Zarasų rajono savivaldybės kultūros centro vykdomo 2014–2020 m. Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos projekto Nr. LLI-337 „Daugpilio ir Zarasų rajonų atskirtų teritorijų gyventojų kūrybiškumo, aktyvumo ir verslumo skatinimas, pasitelkiant sociokultūrines priemones. Kurk, kad išliktum“ dalis.

Rugsėjo 21 d. ant Laukesos ežero dėsis magiški dalykai. Zarasų kultūros centras kviečia 20:00 val. susirinkti Zarasų profesinės mokyklos praktinio mokymo centre („Elinge“) ir paminėti Baltų vienybės dieną stebint Zarasuose dar nematytą garso, šviesų ir vizualizacijų šou ant vandens – vandens siena, lazeriai, šviesos efektai, Zarasų ir Daugpilio krašto kolektyvų pasirodymai – tai

BALTIC TECHNO SHOW ON AIR.

Šio renginio metu bus transliuojami išskirtiniai Zarasuose nufilmuoti profesionalaus lenkų pianisto Wojciech Waleczek koncerto vaizdai. Norintieji pamatyti pianistą gyvai 16:00 val. bus kviečiami į Zarasų kultūros centro didžiąją salę, kur vyks trumpas jo koncertas Zarasų miesto bendruomenei ir svečiams (koncertas nemokamas).

Wojciech Waleczek tarptautiniu mąstu pripažįstamas pianistas, pasižymintis neginčijamai aukštais pasirodymų ir atlikimo standartais. 1980 m. gimęs muzikantas aktyviai koncertuoja tiek solo, tiek su simfoniniais, kameriniais orkestrais. Jo pasirodymais džiaugėsi 27 Europos šalys bei Kazachstanas, Jordanija, Tunisas, Palestina, Alžyras, Iranas, Irakas, Japonija, Brazilija, Argentina, Urugvajus, Gajana, Surinamas, Kanada ir JAV. O dabar jo pasirodymą išvys ir Zarasai! Daugiau informacijos: https://www.waleczek.com

Šiuo renginiu užbaigiamas 2014–2020 m. Interreg V-A Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos projektas Nr. LLI-337 „Daugpilio ir Zarasų rajonų atskirtų teritorijų gyventojų kūrybiškumo, aktyvumo ir verslumo skatinimas, pasitelkiant sociokultūrines priemones. Kurk, kad išliktum“. Laukiame Jūsų!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite