PIEŠTUKO IR SPALVŲ ŠOKIS

0
21
IMG 20190910 153334

Zarasų viešosios bibliotekos edukacinėse erdvėse veikia piešinių ir tapybos paroda. Kūrinių autoriai – bibliotekos dailės klubo lankytojai ir jų mokytojas bibliotekos savanoris dailininkas Yuri Abrahamyan.

Piešinių autoriai lankė Vaikų literatūros skyriuje ketvirtadieniais nuo 14.00 val. vykstančias dailės klubo pamokas norintiems susipažinti su dailės pradžiamoksliu. Klausydamiesi profesionalaus dailininko Yuri patarimų lankytojai piešė peizažus, portretus, erdvinius piešinius.

Dailininkas Yuri nutapė peizažus vaizduojančius gimtosios Armėnijos ir Lietuvos gamtos spalvas.

Kviečiame aplankyti parodą iki spalio 4 d.

Norinčius suprasti pieštuko galią ir mokytis piešti dailininkas Yuri Abrahamyan kviečia ketvirtadieniais nuo 14.00 val. apsilankyti dailės klubo pamokose. Bendrauti galite anglų, rusų ir armėnų kalbomis.

Zina Černovienė, Zarasų viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė
Nuotraukos Yuri Abrahamyan.

IMG 20190912 111545

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite