LAIKYKITĖS TEN SU ANDRIUMI TAPINU ZARASUOSE

0
23
tapinas new

„Laikykitės ten su Andriumi Tapinu“ Zarasuose! Spalio 3 dieną Andrius Tapinas su lietuviškuoju Late Night Show „Laikykitės ten“ keliauja į Lietuvos Šveicariją – Zarasus!


Satyriškasis vakaro vedėjas Andrius Tapinas, gyva auditorija (JŪS!) ir du pokalbiai su vakaro svečiais. Svečiuose televizijos ir radijo laidų vedėja, sveikatingumo motyvatorė Vlada Musvydaitė ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus!

?Filmavimo pradžia – 19 val.

?Durys atidaromos – 18 val.

?Vieta – Zarasų kultūros centras

?BILIETAI: http://bit.ly/2kKYZjR

?Paremkite Laisvės TV Patreon: https://patreon.com/laisvestv

SEKITE MUS:
?FACEBOOK „Laikykitės ten“: http://www.facebook.com/laikykitesten
?FACEBOOK „Laisvės TV“: https://www.facebook.com/laisvestv
?INSTAGRAM: https://www.instagram.com/laisves_tv
?Prenumeruokite „Laisvės TV“ Youtube kanalą – https://goo.gl/cq6o1D

* Bilietas renginyje negarantuoja sėdimos vietos, kviečiame į renginį atvykti anksčiau.

Laikykitės ten!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite