PADĖKOS ZARASŲ R. PK PAREIGŪNAMS

0
19
491 e9024c42b5797bcf71dcfaf85a815fba

Utenos aps. VPK Zarasų r. PK pareigūnai gavo padėką (tekstas netaisytas):

„Š. m. rugsėjo 15 d. Zarasų raj. Salako sen. rinkome spanguoles. Grįždami namo pasiklydome miške. Po ilgų klajonių paskambinome 112 tel., mus sujungė su policija
Neužilgo atvyko pareigūnai ir prasidėjo automobilio paieškos.

Labai nustebino policijos pareigūnų nuoširdumas, supratingumas ir noras padėti. Tokių geranoriškų, atsidavusių savo darbui ir puikių darbuotojų retai kada sutiksi.

Mes labai norėtume, kad šie pareigūnai: Giedrius Stankūnas ir Sigitas Liorentas gautų kokį nors paskatinimą už gerą tarnybą.

Tariame nuoširdų Ačiū!

Danguolė Vaikutienė

Filomena Kepšienė

Kazimieras Kepšys”

Padėka stankūnas1

Padėka Liorentas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite