ATVIRAS LIETUVOS RANKINIO VETERANŲ ČEMPIONATAS

0
23
20190928 184130

Rugsėjo  28 d. Vilniuje vyko ATVIRAS LIETUVOS RANKINIO VETERANŲ ČEMPIONATAS II TURAS, kuriame dalyvavo Zarasų miesto „Ežerų miestas” komanda. Amžiau grupėje +35 „Ežerų miestas” komanda žaidė su RK „Rankininkas” (Pasvalys) komanda ir laimėjo rezultatu 12 – 3.

Toliau Zarasų rankininkų laukė varžybos su Varėnos RK „Šmarškai” komanda, kurios buvo sėkmingai iškovotos rezultatu  10-5.  Paskutinėse varžybose teko susigrumti su sostinės RK „Viesulas” komanda, tačiau Zarasų rankininkai nepasidavė ir iškovojo trečiąją pergalę šiame turnyre rezultatu 13 – 4 . Po visų šių pergalių Zarasų komanda tapo II turo čempionais. Geriausiu komandos žaidėju buvo pripažintas Kęstutis Boguševičius. Visos komandos vardu dėkojame UAB Blomstring, UAB Langasta bei SK „Ežerų miestas” vadovui D. Šikalovui už finasinę paramą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite