JEIGU TAU DAIKTAS NEREIKALINGAS, GAL JO REIKIA KAŽKAM KITAM?

0
19
min news zrs 119 daiktu plakatas URATC A3 paveikslelis

Primename, jog nuo šių metų pradžios savo veiklą pradėjo keitimosi daiktais stotelė „Dalinkimės“. Stotelė įrengta atliekų priėmimo ir laikino saugojimo aikštelėje adresu Statybininkų g. 11, Zarasai. Visi Zarasų rajono gyventojai gali prisidėti prie žiedinės ekonomikos principų įgyvendinimo ir atliekų kiekio mažinimo nereikalingus daiktus paversdami ne atliekomis, o atnešdami į atsidariusią stotelę.

Čia priimami įvairūs buities daiktai, tekstilės gaminiai (patalynė, užuolaidos ir kt., išskyrus drabužius), elektros prietaisai, baldai ir kt. Reikalavimas vienas – visi daiktai turi būti tvarkingi ir veikiantys, tinkami toliau naudoti pagal paskirtį, ar jie atitinka šiuos reikalavimus, įvertins aikštelės operatorius.

Visa informacija yra skelbiama URATC interneto tinklapyje www.uratc.lt, skiltyje „Dalinkimės“, bei Facebook paskyroje, taip pat daiktus galima gyvai apžiūrėti atvykus į aikštelę.

Aikštelės darbo laikas:
II-V 9:00 – 18:00
VI 8:00 – 17:00

Miglė Kastėnė

UAB „Utenos regiono atliekų tvarkymo centras“

Biuro administratorė

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite