PANEVĖŽIO AVMI ZARASŲ PADALINYJE KEIČIASI MOKESČIŲ MOKĖTOJŲ APTARNAVIMO LAIKAS

0
33
vmi

Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – AVMI) informuoja, kad nuo 2019 m. spalio 1 d. Zarasų padalinyje mokesčių mokėtojai aptarnaujami pirmadieniais – penktadieniais nuo 8 iki 14 val., be pietų pertraukos.

Svarbu, kad ir vietinių įstaigų darbuotojai žinotų apie darbo laiko pasikeitimą ir neatvyktų į Panevėžio AVMI Zarasų padalinį tvarkytis mokestinių reikalų po 14 valandos. Kalbame apie notarus, Darbo biržos, Savivaldybės, Sodros, Policijos komisariato, Maisto ir veterinarijos tarnybos, Nacionalinės žemės tarnybos, Žemės ūkio konsultavimo tarnybos, teismų, ligonių kasų ir kitų įstaigų atstovus. Būtume labai dėkingi už supratingumą ir pagalbą.

Priminsime, kad gyventojus visuomet raginame ir kviečiame aktyviai naudotis VMI e. paslaugomis, prisijungus prie „Mano VMI“ sistemos, Elektroninio deklaravimo sistemos (EDS) – gyventojas jomis naudojasi neišeidamas iš namų, norimu laiku – darbo dieną ar savaitgalį.

Daugiau informacijos mokesčių klausimais visuomet galima rasti VMI interneto svetainėje www.vmi.lt

Visą aktualią informaciją mokesčių klausimais mokesčių mokėtojai gali sužinoti paskambinę Mokesčių informacijos centro specialistams telefonu 1882 ar apsilankę VMI interneto svetainėje www.vmi.lt VMI Mokesčių informacijos centro trumpuoju telefonu 1882 teikiamos konsultacijos įrašomos ir yra lygiavertės rašytinėms.

 Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite