PRALEISK LAISVALAIKĮ ZARASŲ JAUNIMO CENTRE

0
21
zjc

Zarasų jaunimo centre – atvira ir draugiška erdvė jauniems žmonėms nuo 14 iki 29 m.

?Praleisk laisvalaikį Zarasų jaunimo centre ???!

Zarasų jaunimo centras kuriasi ir gavo didesnės patalpas Zarasų kultūros centro buvusios kavinės erdvėse. Jau po kelių savaičių atvers didesnės ir šiuolaikiškos erdvės jaunimui, skirtos įvairiai veiklai – nuo šokio, karaokės vakarų iki tiek, kiek įmanoma susikurti patiems tai, kas linksma, saugu ir įdomu ?. ??‍♂️?♟?????

Jau dabar galime pasiūlyti įvairių stalo žaidimų, taip pat stalo teniso, pool’o ir kitus žaidimus, norintiems turiningai praleisti laiką.

?Savanoriauk Zarasų jaunimo centre!

Mes dalyvaujame Jaunimo reikalų departamento kuruojamame savanorius priimančios organizacijos akreditacijos procese ir po savaitės galėsime pasiūlyti tapti savanoriais pas mus, atvirame jaunimo centre. O tai ir didesnės dalyvavimo galimybės, ir papildomi balai stojant į universitetus, ir galimybė įgyti kompetencijas kultūros ir jaunimo laisvalaikio vadybos srityje…???‍?‍?

?Dalyvauk ir pats organizuok renginius Zarasų jaunimo centre!

Esame atviri jaunimo iniciatyvoms patiems inicijuojant ir organizuojant renginius Zarasų jaunimo centre. Turime galimybę padėti ir suteikti priemones organizuojant bendraamžiams renginius, kurie jiems būtų prasmingi ir naudingi.

⌚️Laukiame Tavęs jaunimo centre – Ateik, Pamatyk ir Dalyvauk ?ir Pasidalink!!!

?Mūsų darbo laikas

I -14:00 – 20:00
II – 14:00 – 20:00
III – 14:00 – 20:00
IV – 14:00 – 20:00
V – 14:00 – 20:00
VI – 10:00 – 18:00

?Mus rasite – Zarasų kultūros centro patalpose, Vytauto g. 1a, Zarasai

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite