IŠLYDĖJO LIETUVOS POLICIJOS KOMISARĄ LINĄ PERNAVĄ

0
68
mid news zrs 532 dp5

Kadenciją baigusį Lietuvos policijos generalinį komisarą Liną Pernavą aplankė Zarasų rajono policijos komisariato pareigūnai, rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Remigijus Lamanauskas.

Prie arbatos puodelio netruko padėkos žodžių Policijos generaliniam komisarui Linui Pernavui. Šio susitikimo metu buvo .prisimintas ir Lino Pernavo tarnybos laikotarpis Zarasų rajono policijos komisariate. Šiuo metu buvo ypač svarus jo indėlis stiprinat teisėtvarką Zarasų rajone. Tuomet įvyko sėkmingas persilaužimas. Kolektyve vyravo darbinga, draugiška atmosfera, nes komisariatui vadovavo nebijantis atsakomybės žmogus. Linas Pernavas visada mokėjo patarti tarnybos bičiuliams, juos išklausyti, sėkmingai nukreipti reikiama kryptimi jų darbą, geranoriškai bendravo su savo pavaldiniais. Jis visuose tarnybos etapuose pasižymėjo nuoširdumu, supratingumu, sąžiningumu, atsakingumu.

Rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas džiaugėsi, kad ir Policijos generalinio komisariato dėka per šią kadenciją Lietuvos policija tapo europietiška, profesionalia ir modernia policija. Šios kadencijos metu gerėjo visų tarpusavyje susijusių institucijų bendradarbiavimas, užtikrinant piliečių ir jų nuosavybės saugumą, policijoje buvo siekiama darnaus ir vieningo policijos pareigūnų darbo, įgyvendinant pagrindines Lietuvos policijos vertybes.

Daug gražių padėkos žodžių Linui Pernavui pasakė ir Zarasų rajono policijos komisariato viršininkas Dainius Šidlauskas, rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Remigijus Lamanauskas. Visi svečiai iš Zarasų linkėjo Linui Pernavui sėkmės ir ištvermės naujose pareigose atkakliai įgyvendinant naujus iššūkius savo gyvenime.

Petras Ivanovas
Nuotraukose – išleistuvių akimirkos Lietuvos policijos departamente.

mid news zrs 75 dp4

mid news zrs 297 DSC08877

mid news zrs 407 dp6

mid news zrs 511 DSC08876

mid news zrs 776 DSC08927

mid news zrs 787 DSC08885

mid news zrs 832 DSC08913

mid news zrs 997 dp1

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite