INFORMACIJA APIE KALĖDINIUS RENGINIUS GRAŽUTĖS REGIONINIAME PARKE

0
25
Kalėdinių renginių baneris fb

Spėjame, kad pamatę įrašą apie kalėdinį renginį ne vienas pamanėte: ,,Juk dar visas mėnuo, net daugiau!..” Taip. Iki Šv. Kalėdų tikrai daug laiko, tačiau iki Advento pradžios (ikikalėdinio laikotarpio, kada ruošiamasi Kristaus atėjimui į šį pasaulį) tik pora savaičių. Adventas nuo senų laikų buvo, tarsi, apsivalymo, susitvarkymo ir nebaigtų darbų baigimo metas… Kad per Didžiausią metų šventę būtumėte garantuoti, jog atlikote visus darbus, kviečiame užsiregistruoti į Sartų ir Gražutės regioninių parkų direkcijos bei Salako bendruomenės ,,Sakalas” organizuojamas kalėdines edukacijas:

2019 11 30 per Šv. Andrėjų vyks I-oji edukacija: ECO kalėdinių vainikų gamyba;
2019 12 07 – II-oji edukacija: ECO kalėdinių eglutės žaisliukų gamyba;
2019 12 14 – III-oji edukacija: kalėdinių kūčiukų gamyba ir šventinė Kūčių vakarienė.
KIEKVIENOJE EDUKACIJOJE NUMATYTA PRIIMTI 30 ŽMONIŲ. SKUBĖKITE
REGISTRUOTIS!

Jei iš karto registruositės į visas 3 edukacijas KAINA – 5 € ;
Dalyvavimas tik vienoje edukacijoje – 3 €.

Registruokitės tel. +370 678 65085 arba el. paštu kristina.ivanovaite@sartaigrazute.am.lt

Bendras plakatas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite