VAGYSČIŲ PREVENCIJA ZARASUOSE

0
15
policija

Spalio 30 – 31 dienomis Zarasų rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnė Rosita Gurskaja kartu su policijos rėmėja bei Zarasų rajono savivaldybės administracijos vyriausiuoju specialistu viešajai tvarkai Sauliumi Laipčiumi aktyviai vykdė vagysčių prevenciją Zarasų mieste ir rajone.

Spalio 30 d. prevencinė priemonė „Aš rūpinuosi automobilių ir asmeninių daiktų saugumu“ buvo vykdoma Zarasų mieste šalia kapinių esančiose automobilių stovėjimo aikštelėse.

Spalio 31 d. prevencinė priemonė „Aš rūpinuosi automobilių ir asmeninių daiktų saugumu“ buvo vykdoma Zarasų rajone (Dusetų, Antazavės, Imbrado, Avilių) šalia kapinių esančiose automobilių stovėjimo aikštelėse.

Atvykę lankyti kapų miesto gyventojai ir svečiai buvo konsultuojami turto apsaugos klausimais, buvo raginami pasirūpinti savo turto saugumu Vėlinių metu. Siekiant išvengti vagysčių, išvykstant iš namų nepalikti jų be priežiūros, bendrauti su kaimynais, keistis informacija. Automobiliuose nepalikti rankinių su dokumentais, telefonų ir kitų vertingų daiktų, saugoti prie savęs turimus asmeninius daiktus, rankines. Automobilius rekomenduotina statyti gerai apšviestose, saugiose vietose, patikrinti ar automobilis tikrai užrakintas, ar veikia automobilio centrinis užraktas.

Utenos aps. VPK Zarasų rajono policijos komisariate nuo š. m. spalio 30 d. iki lapkričio 4 d. pranešimų dėl vagysčių iš šalia kapinių esančių teritorijų negauta.

Pastebėję įtartinus asmenis, vykdančius teisės pažeidimus ar nusikalstamas veikas, nedelsiant praneškite policijai skubios pagalbos telefonu 112!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite