RENKAMĖS SIUVIMO MAŠINĄ: KĄ REIKIA ŽINOTI?

0
42
siuvimo

Siuvimo mašina gali tapti vienu svarbiausių daiktų jūsų namuose, kadangi šio įrenginio nešama nauda yra ypač didžiulė: ne tik galėsite pasisiūti sau patinkančių drabužių, bet ir pradėti savo verslą, koreguoti jau turimus drabužius arba tekstilės gaminius, kurti vienetinius daiktus bei aksesuarus. Vis dėlto, siuvimo mašinų gamintojai taip pat nesnaudžia – siūlo stulbinantį pasirinkimą. Tad, kaip tinamai investuoti pinigus? Siūlome keletą patarimų, kurių paisant bus kur kas lengviau išsirinkti siuvimo mašiną.

Siuvimo programų skaičius
Bene vienas svarbiausių dalykų, į kurį reikia atkreipti dėmesį renkantis siuvimo mašiną, yra siuvimo programų skaičius. Vos tik pradėję domėtis pasiūla, netruksite pastebėti, kad siuvimo programų skaičius gali būti ypač įvairus: siekti nuo kelių iki 70 ar net 80. Tad, kam turėtumėte teikti pirmenybę? Viskas labai paprasta: verta atminti svarbią taisyklė – kuo daugiau siuvimo programų turi įrenginys, tuo daugiau galimybių pasiūlyti sudėtingą gaminį. Ir atvirkščiai – vos kelias programas turinčios mašinos galės pasiūlyti tik pačias svarbiausias siuvimo funkcijas. Taigi, jei esate siuvimo profesionalai ir planuojate siūti ypač sudėtingus gaminius, tokiu atveju vertėtų rinktis net 70 ar 80 siuvimo programų turinį įrenginį.

Dygsnių skaičius per minutę
Tai – dar vienas svarbus rodiklis, kurį taip pat reikėtų įvertinti prieš perkant siuvimo mašiną. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad dygsnių skaičius per minutę paprastai prasideda nuo 600 – 700 ir gali siekti iki 1300 ar dar daugiau. Tad, kaip suprasti, koks variantas yra geresnis? Viskas labai paprasta – siekiant atsakyti į klausimą, reikia prisiminti, kad kuo didesnis yra dygsnių skaičius, tuo sparčiau vyks siuvimo procesas. Taigi, jei siūti planuojate daug ir dažnai, reikėtų rinktis siuvimo mašiną, kuri užtikrina didelį dygsnių skaičių per minutę.

Brangiau – ne visada geriau
Verta akcentuoti ir tai, kad brangiau ne visada reiškia geriau. Viskas todėl, kad įsigijus net ir brangiausiai kainuojančią siuvimo mašiną, dar nereiškia, kad buvo padarytas pats geriausias pasirinkimas. Tai, ar iš tiesų siuvimo mašina pateisins jūsų lūkesčius, priklausys ne nuo kainos, o nuo dygsnių bei siuvimo programų skaičiaus, tad pirmenybę turėtumėte teikti būtent šiems rodikliams.

Išvaizda
Na, ir, žinoma, išvaizda taip pat neturėtų būti paskutinėje vietoje: atminkite, jog brangiau kainuojančios siuvimo mašinos atrodo ypač stilingai bei prabangiai, tarsi meno kūriniai, tad jos ne tik suteiks jums praktinę naudą, bet ir papuoš jūsų namus.

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad siuvimo mašiną verta pirkti iš ten, kur pasirinkimas, ne stik turint iš ko pasirinkti, galima nupirkti tokį daiktą, kuris idealiai pateisina lūkesčius. Taigi, Pigu.lt šiuo atveju yra puikus pasirinkimas – jūsų laukia ypač daug, įvairių gamintojų bei modelių siuvimo mašinų.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite