SUDĖLIOTI KELIŲ TVARKYMO PRIORITETAI

0
44
mid news zrs 811 kt1

Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Remigijus Lamanauskas, rajono Savivaldybės administracijos Statybos ir komunalinio ūkio skyriaus vedėjas Jonas Žusinas šiandien susitiko su Uždarosios akcinės bendrovės „Zarasų automobilių keliai“ direktoriumi Pranu Bačiuliu. Šiame pasitarime plačiai buvo kalbėta apie rajono kelių tvarkymą, spręstinas problemas.

Pranas Bačiulis informavo pasitarimo dalyvius, kad jų įmonė dirba pagal pasirašytas su Savivaldybe rangos darbų sutartis. Planuojama jau šį antradienį užbaigti Turmanto seniūnijos Bagdoniškių kaimo asfaltavimo darbus. Šių darbų vertė 161 tūkst. eurų. Gerai gatvių tvarkymo darbai organizuojami ir Imbrado seniūnijoje. Čia jau pakloti įtvirtinimai asfaltavimui ir netrukus bus asfaltuojama Mokyklos gatvė. Čia bus atlikta darbų už 84,5 tūkstančio eurų.

Sparčiai dirbama ir Antazavės seniūnijoje, čia vežama skalda ir netrukus bus pradėti asfaltavimo darbai. Antazavėje numatoma atlikti darbų už 77 tūkstančius eurų.

Baigus šiuos darbus, jau kitą savaitę bus tęsiami asfaltavimo darbai Zarasų mieste. Šie kelių tvarkymo darbai bus atliekami pagal gyventojų poreikius. Numatoma dar lapkričio mėnesį atlikti Aušros gatvės atkarpų asfaltavimo darbus. Numatoma išasfaltuoti ir Zarasų autobusų stoties teritoriją. Jau kitų metų pradžioje numatyta atlikti asfaltavimo darbus Juodalaukių, Štadvilių kaimuose.

Pasitarime meras Nikolajus Gusevas atkreipė dėmesį, kad seniūnai operatyviai privalėtų pasirūpinti kai kurių kelių greideravimo darbais. Šiems kelio darbams pinigai yra skirti, tačiau dar nepanaudoti. O dėl blogos kelių būklės skundžiasi žmonės ir kreipiasi į rajono institucijas. Meras akcentavo, kad seniūnijos privalėtų aktyviai bendrauti su bendruomenėmis ir gyventojais bei drauge tartis, kuriuos kelius būtina tvarkyti pirmiausia.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite