KVIEČIAME DALYVAUTI AKCIJOJE „PADOVANOK EGLUTĘ“

0
20
min news zrs 88 egle

Mieli Zarasų krašto gyventojai, artėjant gražiausioms metų šventėms – Šv. Kalėdoms ir Naujiesiems metams – Zarasų rajono savivaldybės administracija kartu su bendruomene ,,Miško broliai“ kviečia Jus prisidėti prie kalėdinės nuotaikos kūrimo ir dalyvauti bendrystės akcijoje „Padovanok eglutę“.

Kviečiame Jus padovanoti kalėdinę eglutę/-es rajono mokykloms, darželiams, vaikų dienos centrams, seniūnijoms, biudžetinėms įstaigoms ar bendruomenėms.

Ketinantys dovanoti eglę, prašome susisiekti el. paštu gitana.koliene@zarasai.lt arba telefonu 8 385 37190 ir nurodyti eglės rūšį (veislę), formą (paprastoji, „sidabrinė“ ar kt.), aukštį metrais, adresą, iš kur galima paimti medį, bei Jūsų kontaktinius duomenis.

Biudžetinės įstaigos, norinčios gauti eglutę dovanų, apie savo poreikį gali rašyti el.p. gitana.koliene@zarasai.lt arba pranešti paskambinus tel. Nr. 8 385 37190.

Nelaukime, kol šventės ateis, jas sukurkime patys!

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite