KELIŲ REMONTO PRIORITETAI

0
17
aaa

Jau tuoj metai, kai nesu rajono tarybos narys, todėl daugiau savo laiko skiriu darbui savame versle, šeimai ir kitiems užsiėmimams nesusijusiems su rajono valdžios darbu. Būdamas taryboje visada stengiausi, kad būtų kuo mažiau protekcionizmo ir beribio naudos siekimo, o jei ir negalėjau to sustabdyti, tai bent stengdavausi viešinti mano supratimu netinkamus sprendimus. Tikėjau, kad ir man nesant kiti opozicijos atstovai nesėdės tyliai laukdami, gal ir jiems kas nubyrės, o garsiai sakys apie netinkamus darbus. Deja, bet taip neįvyko.

Šis straipsneli rašau dėl akį rėžiančių sprendimų, kurie yra priimti akivaizdžiai tik savo gerbūviui gerinti. Daugeliui svarbi tema yra kelių būklė, kuri mūsų rajone ir mieste tikrai nėra labai gera. Puikiai suprantu, kad pinigų viskam neužtenka, bet gi turi būti kažkokia tvarka ir prioritetai pagal kurios skirstomi pinigai kelių priežiūrai ir asfaltavimui. Ką aš matau dabar, o gi tai kaip skubos tvarka atmetus visus kitus asfaltuojamus kelius prie Zavackų ir Lamanauskų privačiu namų rajono biudžeto lėšomis kapitaliai remontuojamas ir asfaltuojamas kelias, nors kelių kuriuos yra būtina asfaltuoti ir kur gyvena ne dvi tris šeimos, bet stovi daugiabučiai namai kuriose gyvena keliasdešimt šeimų yra ne vienas. Kaip pavyzdį paminėsiu Taikos gatve kuri pro garažų bendrija veda prie daugiabučių namų ir yra neasfaltuota ir mažai prižiūrima, Vytauto gatvės skersgatvis kuriame stovi trys daugiabučiai, o kelias ne tai, kad blogas, bet tiesiog katastrofiškas, taip pat ir Lamanauskų gatvės kitas įvažiavimas prie Griežto ežero kur stovi berods trys namai po kelis butus, Šaltupės skersgatvis ir dar daug kitų probleminių vietų ne tik mieste, bet ir visame rajone. Kartais pagalvoju gal ponas Gusevas būdamas rajono meru yra aklas ar nieko nesupranta, kad leidžia sau pašonėje kerotis protekcionizmui, nepotizmui, o gal net ir korupcijai, bet paskui prisimyniau, kad ir jis pats gyvendamas minėtame Vytauto skersgatvyje kuriame verkiant reikia tvarkyti kelius, nes su lengvąja mašina jau ir pravažiuoti sunku darosi, prieš kokius metus pasitvarkė tik tą kelio atkarpa kuri veda ne prie trijų daugiabučių su visiška bekelę, bet prie savo namų kur privažiavimas ir taip buvo asfaltuotas ir tai visai ne blogos būklės. todėl man ir kyla mintis, kad šiuo metu sėdintys valdžios postuose, nesvarbu ar jie pozicijoje ar opozicijoje stengiasi pasirūpinti tik savimi, na o jeigu kažkas liks, tai tada padalins ir kitiems.

Noriu tikėti, kad po šito straipsnelio mano minėti ponai nepuls teisintis, bet pirmoje eilėje pradės galvoti apie tai kaip tas lėšas kurios yra rajono biudžete panaudoti kaip galima racionaliau ir su didžiausia nauda gyventojams.

Pasirašo Zarasų miesto bendruomenės pirmininkas
Rimvydas Podolskis

a

aa

aaaa

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite