ZARASŲ ATVIRASIS JAUNIMO CENTRAS ATVĖRĖ NAUJAS ERDVES JAUNIMUI

0
30
1

Gruodžio 12 dienos popietę Zarasų jaunimas, vietos valdžios atstovai ir svečiai iš Jaunimo reikalų departamento skubėjo Zarasų miesto sniegu pasipuošusiais takais į Zarasų atviro jaunimo centro papildomų erdvių atidarymą.

Pernai metais Zarasų atviras jaunimo centras (toliau – ZAJC) savo veiklas pradėjo vykdyti Zarasų kultūros centro skirtose patalpose ,,trikampyje“. Šiais metais Zarasų rajono savivaldybės Tarybos sprendimu, ZAJC gavo papildomas 100 kv. metrų patalpas Zarasų kultūros centre.

Naujų patalpų atidarymo šventę pradėjo meras Nikolajus Gusevas sveikinimo žodžiais linkėdamas kūrybingų idėjų, sėkmės darbuose. Meras džiaugėsi, kad svajonė praplėsti atviro jaunimo centro patalpas komandinio darbo dėka virto realybe. Esamiems ir būsimiems centro lankytojams meras padovanojo žaidimų kompiuterį (konsolę) Xbox, skirta naujoms – kompiuterinių žaidimų erdvėms Zarasų atvirajame jaunimo centre.

Turiningo laiko pravedimo ZAJC linkėjo Jaunimo reikalų departamento direktorius Jonas Laniauskas ir vyriausioji specialistė darbui su jaunimu Gintarė Stankevičienė. Visus surinkusiuosius taip pat pasveikino Zarasų jaunimo reikalų tarybos pirmininkas Erikas Černovas ir narė Ingrida Kotovaitė bei Zarasų rajono savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorė Aksana Vorobjova. Oficialią atidarymo šventės dalį vainikavo bendros nuotraukos fotosesija.

Papildomų patalpų atidarymo proga ZAJC darbuotojai, savanoriai, jaunimo reikalų koordinatorė suorganizavimo „Veiksmo diena“ renginį, kurio metu jaunimo laukė įvairios pramogos, koncertai ir diskoteka. Popietė prasidėjo žaidimų turnyrais: žaidimų konsolės Xbox, stalo teniso, stalo futbolo ir biliardo. Visi turnyrų nugalėtojai buvo apdovanoti Zarasų rajono savivaldybės administracijos įteiktais prizais. ZAJC lankytojai ir svečiai galėjo nusifotografuoti šalia ZAJC savanorių padarytos foto sienos.

Vakarinė renginio dalis prasidėjo grupės „Oktava“ pasirodymu, jaunimo roko grupė iš Latvijos „OuttCore“ mūsų organizuojamose renginiuose pasirodė jau antrą kartą, vakarą vainikavo reperio „McBitė“ pasirodymas.

Jaunimo reikalų koordinatorė Aksana Vorobjova
Nuotraukose – Zarasų atviro jaunimo centro papildomų erdvių atidarymo akimirkos

mid news zrs 44 Veiksmo diena akimirka

mid news zrs 84 jc9

mid news zrs 119 jc12

mid news zrs 137 JRK AJC darbuotoja su sveciu is Latvijos

mid news zrs 149 jc1

mid news zrs 280 jc10

mid news zrs 314 vv

mid news zrs 358 Latviu grupe OuttCore

mid news zrs 371 jc8a

mid news zrs 404 jc4

mid news zrs 591 kk

mid news zrs 637 jc5

mid news zrs 658 jc3

mid news zrs 834 jc7

mid news zrs 921 jc6

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite