KVIEČIAME LANKYTOJUS Į POJŪČIŲ ERDVĘ

0
32
pojuciai2222

Pojūčių erdvė įrengta Zarasų viešosios bibliotekos senojo pastato IV aukšte. Erdvėje stimuliuojami įvairūs pojūčiai, kurie žmogui padeda atsipalaiduoti, susikaupti arba atvirkščiai – pralinksmėti, rasti papildomos energijos.

Tėveliai su vaikais nuo 4 m., moksleivių klasės dalyvaus spalvinguose edukaciniuose užsiėmimuose „Mes ir mūsų pojūčiai“. Čia vaikai galės tyrinėti save ir aplinką, žaisti, juoktis.

Erdvėje yra įrengta inovatyvi sensorinė įranga „Penki pojūčiai“. Ši audiovizualinių stimulų technologija leidžia susikurti norimą aplinką, ją valdyti, keisti ir taip stimuliuoti pojūčius, žadinti ar nuraminti emocijas bei mintis.

Keliaujantis Pojūčių kambarys, įrengtas bendradarbiaujant su Panevėžio apskrities G. Petkevičaitės-Bitės viešąja biblioteka, veiks 2019 gruodžio 16 d. – 2020 sausio 27 d. pirmadieniais-penktadieniais 10:00-18:00 val.

Registruokitės iš anksto el. paštu zinacer@gmail.com, aptarnavimo.sk@zarasubiblioteka.lt, telefonais 8 385 52020, 8 385 52386

Laukiame!

Zarasų viešosios bibliotekos informacija
Nuotraukos Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos

PE 1 1024x768

PE 2

PE 4 1024x768

PE 5 1024x768

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite