SAVIVALDYBĖJE LANKĖSI MALTIEČIAI

0
38
ms1

Zarasų rajono savivaldybės merą Nikolajų Gusevą aplankė Maltos ordino pagalbos tarnybos atstovai, taip pat maltiečių grupės nariai Zarasuose. Susitikime dalyvavo Zarasų Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų parapijos klebonas kunigas dekanas Vydas Juškėnas.

Maltiečių grupės Zarasuose vadovė Laimutė Lumbienė papasakojo apie maltiečių veiklą, numatomas akcijas, pareiškė padėką merui už nuolatinį rūpestį ir pagalbą.

Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas dėkojo už apsilankymą, sveikinimus. Meras kalbėjo, kad ši organizacija, turinti daug savanorių, aktyviai padeda seneliams, žmonėms su negalia, vaikams iš socialiai remtinų šeimų Zarasiškiai džiaugiasi ir dėkoja maltiečiams už tokius kilnius darbus. Ji yra labai reikalinga ir rajono Savivaldybė ją pastebi ir remia.

Maltos ordino pagalbos tarnybos generalinė sekretorė Dalia Kedavičienė papasakojo apie šią organizaciją – didžiausią socialinės pagalbos organizaciją šalyje. Maltiečiai įgyvendina daug labdaros, socialinės pagalbos projektų.

Susitikimo dalyviai aptarė ne tik maltiečių veiklą, nuveiktus darbus. . Rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, Zarasų Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų parapijos klebonas kunigas dekanas Vydas Juškėnas, Maltos ordino pagalbos tarnybos generalinė sekretorė Dalia Kedavičienė, maltiečių grupės Zarasuose vadovė Laimutė Lumbienė susitikime numatė ir bendrus maltiečių renginius, rengiamas akcijas.

Petras Ivanovas
Nuotraukose – mero Nikolajus Gusevo susitikimo su maltiečiais akimirkos.
Autoriaus nuotraukos

ms2

ms3a

ms5a

ms6

ms7

ms8

ms11

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite