LATVIAI ZARASUOSE TARĖSI DĖL BENDRŲ PROJEKTŲ ĮGYVENDINIMO

0
21
IMG 3122

Zarasų rajono savivaldybėje lankėsi Latvijos Respublikos Jekabpilio miesto tarybos pirmininkas Aivars Vanags ir administracijos direktorė Gunta Dimitrejeva. Svečiai iš Latvijos susitiko su rajono Savivaldybės meru Nikolajumi Gusevu. Pokalbio metu meras su svečiais nagrinėjo Latvijos ir Lietuvos bendradarbiavimo per sieną programos projektus, kuriuos įgyvendina drauge Zarasų ir Jekabpilio savivaldybė. Susitikimo dalyviai svarstė šių projektų įgyvendinimo eigą, laukiamus rezultatus.

Susitikimo metu buvo plačiai aptarti ir bendri ateities projektai, pasidžiaugta kaimyninių savivaldybių kultūrinių ryšių plėtojimu, numatytos ateities gairės šio bendradarbiavimo srityje. Susitikimo dalyviai daug dėmesio skyrė naujų partnerių paieškai ir glaudesniam savivaldybių, jų gyventojų įvairiapusiam bendradarbiavimui. Buvo akcentuota, kad šie susitikimai yra labai reikalingi abiems pusėms. Jų metu pasikeičiama patirtimi, pasisemiama naujų idėjų, kurios vėliau sėkmingai įgyvendinamos. Latviai labai domėjosi zarasiškių įgyvendintais projektais ir džiaugėsi, kad čia pasisemia naujų vertingų minčių, patirties ir sulaukia realios pagalbos.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

Nuotraukoje – susitikimas su latviais Zarasų rajono savivaldybėje.

Petro Ivanovo nuotrauka

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite