PADĖKA BIBLIOTEKOS SKAITYTOJAMS, LANKYTOJAMS IR DARBUOTOJAMS

0
60
DSC0004

Stovint ant metų slenksčio į naujus metus, Zarasų viešoji biblioteka dovanojo zarasiškiams muzikos koncertą „Gruodžio pasaka“. Renginyje dalyvavo operos solistė Ona Kolobovaitė, savo angelišku balsu atlikusi garsiausias arijas, populiariąją muziką.

34 metų O. Kolobovaitė gimė Zarasuose, gyveno ir mokėsi Visagine. Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje studijavo vokalą. Daugelis Oną pažįsta ir prisimena iš įvairių muzikinių televizijos projektų ir konkursų – muzikinis šou „Triumfo arka 2009“, „Žvaigždžių duetai 5“, šokių projektas „Šok su manimi“ ir kt. Talentingoji operos solistė penkis kartus tapo „Dainų dainelės“ laureatė, vaidino įvairiose operose, miuzikluose, seriale. Jau kurį laiką Ona gyvena Rygoje, čia ją atvedė širdies draugas, gruzinų kilmės dainų kūrėjas ir atlikėjas Davidas Dolidzė. Vasarą pora susilaukė dukros Sofijos.

Tą pasakišką gruodžio 27-osios vakarą, O. Kolobovaitės klausėsi pilna salė klausytojų. Charizmatiškoji atlikėja negailėjo šypsenų, gražių žodžių Zarasams ir nuoširdžių palinkėjimų klausytojams. „Be galo miela grįžti į Lietuvą, koncertuoti Zarasuose ir tokiai puikiai publikai“, – kalbėjo solistė.

Programoje skambėjo Kristinos arija iš Andrew A. Lloyd Weber miuziklo „Operos Fantomas“, amerikiečių džiazo legendos Franko Sinatro „Fly Me to the Moon“, kompozitoriaus Mikalojaus Noviko „Gera“, pamėgti kūriniai iš kino filmų „Titanikas“, „Ozo šalies burtininkas“ ir kt.

Ona pakerėjo visus. Balsas, charizma, meistriškumas atskleidė tikrąjį vokalinės muzikos spindesį. Kiekvieną natą sušildė jausmu, kiekvieną kūrinį pavertė mažu, išraiškingu pasakojimu. Atlikėja buvo apdovanota gėlėmis ir garsiomis ovacijomis. Savo klausytojams linkėjo šviesių ir sėkmingų metų, branginti vieni kitus, būti sveikais ir laimingais.

Parengė Inesa DUMBRAVIENĖ,
Zarasų viešosios bibliotekos atstovė ryšiams su visuomene
Nuotraukos autorės

 DSC0007

 DSC0009

 DSC0014

 DSC0015

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite