RAJONO VADOVAI SUSITIKO SU DVASININKAIS

0
29
mid news zrs 92 ks2a

Rajono Savivaldybėje tęsiama graži tradicija – kasmet pakviečiami rajono kunigai į susitikimą. Jame aptarimai ne tik nuveikti, bet ir ateities darbai.

Toks tradicinis susitikimas įvyko pirmadienį. Jame dalyvavo Zarasų Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų parapijos klebonas kunigas dekanas Vydas Juškėnas, šio dekanato kunigai. Su dvasininkais susitiko rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius, rajono Savivaldybės administracijos direktorius Benjaminas Sakalauskas, direktoriaus pavaduotojas Remigijus Lamanauskas. Šiame rajono valdžios ir parapijų kunigų pokalbyje dalyvavo ir Lietuvos Respublikos Seimo narys Algimantas Dumbrava.

Meras Nikolajus Gusevas pasidžiaugė, kad dvasininkai surado laiko aptarti visiems rūpimus klausimus, kartu pabendrauti. Nikolajus Gusevas taip pat padėkojo dvasininkams už jų nuoširdų darbą. Kunigai nuolatos bendradarbiauja su rajono Savivaldybės institucijomis, dalyvauja miesto šventėse, bendruomenių renginiuose.
Dvasininkai taip pat buvo informuoti apie rajono Savivaldybės pastangas tvarkant bažnyčias, esančias kultūros paveldo objektų sąraše.

Svečiai taip pat buvo pakviesti pasidalyti savo mintimis, pastebėjimais. Zarasų Švč. M. Marijos Ėmimo į dangų parapijos klebonas kunigas dekanas Vydas Juškėnas viso dekanato vardu dėkojo rajono Savivaldybės merui Nikolajui Gusevui, kitiems rajono Savivaldybės vadovams, visai Savivaldybei už nuolatinę ir įvairiapusę paramą ir rūpestį rajono bažnyčiomis. Dekanas Vydas Juškėnas įteikė merui Nikolajui Gusevui padėkos dovanėlę.

Parapijų klebonai nuoširdžiai bendravo, kalbėjo apie kasdieninius rūpesčius, parapijų reikalus, aptarinėjo aktualias bažnyčių tvarkymo problemas. Susitikime buvo aptarti ne tik parapijų reikalai, bet kalbėta apie tai, kaip padaryti žmonių gyvenimą šviesesnį, prasmingesnį ir turiningesnį. Visi džiaugėsi gražiu Savivaldybės ir parapijų kunigų bendravimu, tradiciniu susitikimu.

Meras Nikolajus Gusevas visiems susitikimo dalyviams padovanojo po 2020 metų kalendorių „Zarasų kraštas“, o Dusetų Švč. Trejybės bažnyčios klebonas kanauninkas Stanislovas Krumpliauskas – 2020 metų Bažnyčios kalendorių.

Meras linkėjo ir ateityje dirbti drauge, sutartinai, padėti vienas kitam.

Rajono Savivaldybės informacija

Nuotraukose – susitikimo akimirkos.

Petro Ivanovo nuotraukos

mid news zrs 157 ks6

mid news zrs 409 ks5

mid news zrs 454 ks2

mid news zrs 703 ks9

mid news zrs 976 ks10

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite