ĄŽUOLINIUI 3

0
40
Azuolinis WEB

Lietuvoje vis dar šurmuliuoja kalėdiniai – naujametiniai renginiai.Zarasai – ne išimtis. Renginių būta įvairių įvairiausių: sunku net visur suspėti. Zarasų kultūros centro liaudiškų šokių grupė „Ąžuolinis“ tęsia savo veiklą, o šiuo metu aktyviai ruošiasi 3-ejų metų kūrybinės veiklos sukakčiai paminėti, kuri įvyks sausio 11 d.

Kaip jau įprasta, šventiniame renginyje bus visko: smagių šokių ir linksmų dainų, smagią nuotaiką žiūrovams ( ir dalyviams) dovanos meno kolektyvų pasirodymai. Į koncertą atvyks „Minijos“ šokių grupė net iš pajūrio, vadovaujama B.Oželienės, “Šimtažiedis“ iš Vilniaus, vadovė R. Januškevičienė, kaimyninio Utenos rajono šokių kolektyvas „Vieversa“, kuriam vadovauja R.Macelienė…….

Džiugu, kad į mūsų renginį atvažiuos latvių kolektyvas „Liksme“ ir jo vadovė A.Daugele…….

Žinoma, mūsų šventę paįvairins Zarasuose gerai žinomas Zarasų Meno mokyklos liaudiškų šokių kolektyvas „Vingurinis“, vadovė V.Politaitė, niekada nepavargstantis ansamblis „Čir vir vyrai“, kuriems „diriguoja“ energingasis G.Andrijauskas, atsinaujinęs mišrus choras „Gelmė“ ir jaunasis choro vadovas V.Lapėnas, šokių grupė ,,Ežerūnas“, kuriam vadovauja D.Skusevičienė ir I.Zakarauskienė.

Ateikite patys, pakvieskite savo šeimos narius bei draugus, paraginkite kaimynus. Juk muzika pakylėja žmogų nuo žemės, padeda pasijusti geriau ar bent laikinai užsimiršti rūpesčius, bėdas. Pabūkime visi kartu, pasidžiaukime vieni kitais, pajuskime bendrystės jausmus.

Laukiame Jūsų sausio 11 d. 13 val. Zarasų kultūros centre.

Marytė Repečkienė, „Ąžuolinio“ šokėja

Zarasų kultūros centro informacija

81227967 10221122354879015 2029297014281338880 o

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite