ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJA PERKA GYVENAMĄJĮ NAMĄ

0
19
namas

Zarasų rajono savivaldybės administracija, įgyvendindama Perėjimo nuo institucinės globos prie šeimoje ir bendruomenėje teikiamų paslaugų neįgaliesiems ir likusiems be tėvų globos vaikams 2014–2020 metų veiksmų planą, patvirtintą Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministro 2014 m. vasario 14 d. įsakymu Nr. A1-83 „Dėl Perėjimo nuo institucinės globos prie šeimoje ir bendruomenėje teikiamų paslaugų neįgaliesiems ir likusiems be tėvų globos vaikams 2014–2020 metų veiksmų plano patvirtinimo“, Zarasų rajono savivaldybės tarybos 2019 m. vasario 22 d. sprendimą Nr. T-29 „Dėl nekilnojamojo turto pirkimo“ planuoja įkurti bendruomeninius vaikų globos namus ir skelbiamų derybų būdu perka gyvenamąjį namą su priklausiniais ir žemės sklypu Zarasuose arba Dusetose.

Bendruomeninių vaikų globos namų steigimas finansuojamas Europos Sąjungos lėšomis.

Pasiūlymai dalyvauti skelbiamose derybose turi būti pateikti iki 2020 m. sausio 23 d. 11.00 val.

Informaciją teikia Zarasų rajono savivaldybės administracijos Turto valdymo ir viešųjų pirkimų skyriaus vedėja Dalia Nastajienė, tel. (8 385) 37 146, (8 612) 91239, el. paštas dalia.nastajiene@zarasai.lt.

Plačiau apie gyvenamojo namo pirkimo sąlygas – gyvenamojo namo bendruomeniniams vaikų globos namams įkurti skelbiamų derybų būdu sąlygų apraše.

Priedai
PAISŪLYMO FORMA
SĄLYGOS NAMO PIRKIMUI

Zarasų rajono savivaldybės informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite